Januárban jön a Szabó Benedek és a Galaxisok új lemeze

0
Januárban jön a Szabó Benedek és a Galaxisok új lemeze

Januárban jelenik meg a Szabó Benedek és a Galaxisok Cím nélküli ötödik lemez című ötödik lemeze, most pedig megérkezett a Szép volt című első kislemezdal klipje.

Idén tavasszal írtam, harmincas éveim első komolyabb önértékelési krízisének kellős közepén. Utólag hálás vagyok, hogy így alakult, mert ebből a dühből és frusztrációból életem legjobb számai lettek. A Szép volt elején eredetileg gitár lett volna, de aztán Zita (Csordás Zita, Mayberian Sanskülotts, Anne Shirley Supersad) kitalálta ezt a fülbemászó szintitémát, ami elviszi a hátán az egészet, szóval ő teljes jogú társszerző – ráadásul a szám legvégén a harmóniamenet a kedvenc Mayberian-számom, a Várom előtt tiszteleg” – mondja a klipről Szabó Benedek.

A videót Szabó Benedek ötletéből Nagy Balázs rendezte, és olyan sportok bukkannak fel benne, amiket a frontember élete során hosszabb-rövidebb ideig űzött.

A Cím nélküli ötödik lemez borítója Balogh Gallusz (Mayberian Sanskülotts, Felső Tízezer, Charles B. Barkin) munkája, amit a klasszikus Európa Zsebkönyvek borítói ihlettek. A január 15-én megjelenő lemezen tíz szám szerepel majd, egészen pontosan ezek:

1. Első szám

2. Szép volt

3. Az út vége

4. Már megint

5. Mindent, amit akartam

6. Nyári sláger ’14

7. Vakáció!

8. Bergkamp

9. M6

10. Ragrímek

Nincs megjeleníthető cikk