Januárban jön a Szabó Benedek és a Galaxisok új lemeze

f21.hu 2019. nov. 7. 0 0

Januárban jelenik meg a Szabó Benedek és a Galaxisok Cím nélküli ötödik lemez című ötödik lemeze, most pedig megérkezett a Szép volt című első kislemezdal klipje.

Idén tavasszal írtam, harmincas éveim első komolyabb önértékelési krízisének kellős közepén. Utólag hálás vagyok, hogy így alakult, mert ebből a dühből és frusztrációból életem legjobb számai lettek. A Szép volt elején eredetileg gitár lett volna, de aztán Zita (Csordás Zita, Mayberian Sanskülotts, Anne Shirley Supersad) kitalálta ezt a fülbemászó szintitémát, ami elviszi a hátán az egészet, szóval ő teljes jogú társszerző – ráadásul a szám legvégén a harmóniamenet a kedvenc Mayberian-számom, a Várom előtt tiszteleg” – mondja a klipről Szabó Benedek.

A videót Szabó Benedek ötletéből Nagy Balázs rendezte, és olyan sportok bukkannak fel benne, amiket a frontember élete során hosszabb-rövidebb ideig űzött.

A Cím nélküli ötödik lemez borítója Balogh Gallusz (Mayberian Sanskülotts, Felső Tízezer, Charles B. Barkin) munkája, amit a klasszikus Európa Zsebkönyvek borítói ihlettek. A január 15-én megjelenő lemezen tíz szám szerepel majd, egészen pontosan ezek:

1. Első szám

2. Szép volt

3. Az út vége

4. Már megint

5. Mindent, amit akartam

6. Nyári sláger ’14

7. Vakáció!

8. Bergkamp

9. M6

10. Ragrímek

Tags: Balogh Gallusz, Cím nélküli ötödik lemez, Csordás Zita, dal, dalpremier, klip, kultúra, Szabó Benedek, Szabó Benedek és a Galaxisok, Szép volt, zene Categories: ZENE
Related Posts