Dalpremier! No Last Page: Ébredés

0
Dalpremier! No Last Page: Ébredés

Ébredés címmel, új dallal és klippel jelentkezett a No Last Page. Fiatal, mérges, lázadó, szerelmes, ösztönző, álmodozó panel, metál/punk-rock öt városi arctól, Budapestről.

Az zenekar első, Szívből Vérzel című kislemeze 2016-ban jelent meg, amit az Alvin és a Mókusok vendégeként országos és külföldi klubturné keretében mutathattak be 2016-2017 között Londonban, Bristolban, Birminghamban, Stuttgartban és Dunaszerdahelyen, valamint egész Magyarországon. 2018. október 30-án a HANGADÓ című első nagylemezük megjelenését követően közös lemezbemutató turnéra indultak a The Tumor Called Marla zenekarral.

A napokban megjelent új dalhoz éjjel készült videóanyag Szigetszentmiklóson és Budapesten Császár Róbert rendezésében, aki az utómunkálatokat is végezte. Az operatőr Zsoldos Dávid volt – mindketten a Down For Whatever zenekarban játszanak. A klip mellékszerepeit rajongók vállalták. A forgatókönyvet Kovács Zoltán és Kovács Dávid írták, a zenekar énekese és basszusgitárosa. A dal felvételeit az Y sound studio-ban készítették, Brucker Bence AWS-tag és producer végezte egyben a keverést is. A zenekar idén ősszel tervezi kiadni az új nagylemezét.

Kiemelt kép: No Last Page

Nincs megjeleníthető cikk