Jelentkezz a Pannon UniFestre!

0
Jelentkezz a Pannon UniFestre!

Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a veszprémi Pannon UniFest, november 9. és 14. között.

A Pannon UniFest megálmodója a Hallgatók a Művészetért Egyesület, de mára már egyesületen kívüli tagokkal is bővült a csapat. A fesztivál célja, hogy a környékbeli fiatalokat összehozza, méghozzá a kultúra nevében. A rendezvényre azon fiatalok jelentkezését várják, akik valamely művészeti ágat közel érzik magukhoz, akár hobbi szinten művelik is valamelyiket, és ezt szívesen megmutatnák az adott szakmában jártas művészeknek.

Deli Kitti főszervező

A fesztivál egy egész héten keresztül biztosít kulturális rendezvényeket, így hétfőtől péntekig olyan programok várják az érdeklődő fesztiválozókat, mint a táncház, vagy éppen valamely szekcióhoz kötődő kerekasztal-beszélgetés. A versenyszámokat a zsűri bronz, ezüst, illetve arany minősítésbe sorolja be, emellett pedig szakmai tanácsokkal látják el a fiatal tehetségeket.

Fotószekció (2018)

Idén a következő kategóriákra lehet jelentkezni:
– vers- és prózaírás
– ének
– zenekar
– hangszer
– vers- és prózamondás
– festmény/rajz
– fotó

Akit a fesztivál részének nem a fellépés része érdekel, hanem belülről szeretné végigkísérni, hogy miként működik egy efféle rendezvény, és látni szeretné, mi történik a színfalak mögött, annak ajánljuk figyelmébe, hogy önkéntesként is részt lehet venni.

A fesztiválra október 27-ig lehet jelentkezni, az alábbi felületen:
https://pannon-unifest.eu/jelentkezz

Képek forrása: Pannon Unifest hivatalo0 oldalas

Nincs megjeleníthető cikk