Mi az Organix? Egy olyan egyedülálló, családias hangulatú minifesztivál, ahol a közösségépítés és a baráti légkör megteremtése áll a középpontban. Egy fesztivál tábori hangulatba oltva, ahol minden nap közösen étkeznek a résztvevők, ahová bátran el lehet vinni a gyermekeket is. “Mi hiszünk a kisközösségek összetartó erejében, ennek érdekében a létszámot a szervezőkkel együtt is maximum 100-150 főre korlátoztuk.– nyilatkozták a tábor megálmodói.

A fesztivál célkitűzései ezeken felül az alkotás és a környezettudatos életmód népszerűsítése. Ezért az Organix Fesztivál ZERO WASTE, azaz hulladékmentes irányelveket követ, ezért a szervezők törekednek arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljen a rendezvény. A látogatók saját poharat, tányért, evőeszközt használhatnak. A fesztiváldekorációhoz javarészt újrahasznosított, ökotudatos, vagy lebomló alapanyagokat, tárgyakat használnak fel.

Organix Fesztivál Official: https://www.facebook.com/organixfesztival 

Fesztivál Event: https://www.facebook.com/events/175731580527321

Az Organix Fesztivál a Dombfalva és a Vad Art közös projektje. A Vad Art kapcsolódási pont a nagyvárosi alkotói- és látogatói közösség felé, míg Dombfalva a programok szellemiségét és helyszínét biztosítja a fesztiválnak.

Emellett a fesztivál támogatói programja a civil, nonprofit Játszoda Egyesületnek.

A Dombfalva közösségről, céljairól, víziójáról itt olvashatsz bővebben:

http://www.dombfalva.hu/

Ha Organix, akkor….

…betekintés a természetközeli életmódba

…közös vegán reggeli, ebéd, vacsora 

…összművészeti és kulturális programok

…koncertek és közösség!

Belépők

Minden jegy ára tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, a programokon való részvételt, fesztiválkit-et és a sátorhelyet!

4 napos bérlet online: 20 000.-HUF 

Helyszínen: 28 000.- HUF

Napijegy online: 10 000.- HUF

Helyszínen: 15 000.- HUF

Részletes program: https://www.organix.hu/