Mörk / Márk Bday Bash – Szülinapi koncert az ELLÁTÓházban!

Szollár Zsófia 2018. aug. 28. 0 0

„Szülinapok minden mennyiségben, Mörk ötödik, Márk hatodik, a többiek meg hárman összesen most ünneplik a hatszázhatvanhatodikat. Ünnep ez a javából és ezért azt szeretnénk, ha velünk ünnepelne ország-világ, folyjon a bor, legyen nagy vigadalom és szólaljanak meg a legbetegebb szerzeményeink.”

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Mörk zenekar 2014-ben tűnt fel őrületes szobakoncertjeivel. Zenéjükben jelen van a jazz, a funky és a soul is egyaránt, némi elektronikus befolyással.

Rise like water című számuk a rádiókban nagy sikernek örvendett, és hamarosan érkezik a következő nagylemez is. Visszatérő vendégek több külföldi nagyvárosban, de ott voltak két nagyon fontos showcase fesztiválon is; a Eurosonic fesztivál és a Reeperbahn fesztivál is hatalmas sikert hozott számukra.
A srácok megállíthatatlanul zakatolnak a világhírnév felé, és idén pedig már az ötödik születésnapjukat ünneplik augusztus 29-én az Ellátóházban.
Gyertek minél többen és táncoljunk együtt az ellenállhatatlan groovokra!

Facebook event itt.

Kiemelt kép: www.sinco.hu

Tags: balconytv, Budapest, buli, ELLÁTÓház, event, funky, groove, jazz, mörk, programajánló, showcase, soul, szülinap, szülinapi koncert, zenekar Categories: PROGRAMAJÁNLÓ
Related Posts