Irodalom

Zene

Happy Birthday! No thank you. – Megjelent a Hip Hop Cats első lemeze

Mindhárman gimnáziumi évfolyamtársak, több mint 10 éve legjobb barátok. Gergő és Félix más felállásban doboltak és basszeroztak, majd Fruzsival együtt egy 6 tagú formációban is elkezdtek zenélni, majd párhuzamosan hárman, valahol gimi vége felé. Hosszú évek teltek el így, sokáig váratott magára az első anyag megszületése.

5PERC

A klímavédelmi aktivisták festményekkel kapcsolatos akcióiról – Aktivizmus mint művészet

A közvélemény nem lát mást a híres festményekben, csupán turistacsalogatót vagy értékes árut. A kifejezés meg valahol elveszik a selfiek és az árcédulák közt....

Védőbeszéd

Rossz vér

Popkult

Színház

KAPCSOLAT

9841, Kám, Jókai Mór utca 1.
+36704106578 – Office
+36704106578 – Mobile
f21.szerkesztoseg@gmail.com

10,961RajongóTetszik
1,464KövetőKövetés
9KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legutóbbi bejegyzések

Portré

Silye Juli: Szeretem, ha ez a tér nem felszínes

Silye Juli képzőművésszel és művészetterapeutával immáron ötödik alkalommal találkozhattunk a Művészetek Völgyében. Gondolatébresztő műveivel és workshopjaival mutat utat a kreatív önismeret felé az arra nyitott Völgylakóknak, erről és művészi hitvallásáról Kapolcson beszélgettünk vele.

KIK VAGYUNK MI?

2016 januárjának közepén alakult egy új weboldal, az f21.hu, melynek lelkes csapata „A fiatalság százada” szlogent tűzte zászlójára. Az alábbi kérdéseken keresztül megismerhetitek, hogy mire is vállalkozott ez a maroknyi, de elszánt fiatal!

Mi az az f21.hu?

A www.f21.hu egy szombathelyi székhelyű, de országos írógárdával rendelkező, kulturális, elsősorban fiatalokat megszólító weboldal, amely igényes és modern köntösben szeretné a klasszikus „nyugatos” értékeket közvetíteni. Nem tör a 20. század elejét meghatározó folyóirat magasságaiba, de a 21. század magyar fiataljainak jelzőfényt kíván nyújtani: kultúra nélkül lehet élni, de nem érdemes.