Irodalom

Megjelent Bödőcs Tibor új regénye

Bödőcs Tibor harmadik regénye, az egy nap alatt játszódó Mulat a Manézs Hettikánia cirkuszbirodalmába invitálja az olvasót, ahol a populizmus hamisítatlan zsenije uralkodik a fejszesuhanás egyszerűségével.

Zene

Személyes pillanatok szépítkezés nélkül – Barkóczi Noémi: Dolgom Volt – albumkritika

Barkóczi Noémi lemezén helyére kerül a dal hagyományos funkciója: maguktól értetődő dallamok, és érzések megejelenítése, amik szebbé tesznek majd jó pár pillanatot. Valójában mindig is erről volt szó, semmi többről.

5PERC

Popkult

Színház

KAPCSOLAT

9841, Kám, Jókai Mór utca 1.
+36704106578 – Office
+36704106578 – Mobile
f21.szerkesztoseg@gmail.com

10,905RajongóTetszik
1,415KövetőKövetés
8KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legutóbbi bejegyzések

Portré

KIK VAGYUNK MI?

2016 januárjának közepén alakult egy új weboldal, az f21.hu, melynek lelkes csapata „A fiatalság százada” szlogent tűzte zászlójára. Az alábbi kérdéseken keresztül megismerhetitek, hogy mire is vállalkozott ez a maroknyi, de elszánt fiatal!

Mi az az f21.hu?

A www.f21.hu egy szombathelyi székhelyű, de országos írógárdával rendelkező, kulturális, elsősorban fiatalokat megszólító weboldal, amely igényes és modern köntösben szeretné a klasszikus „nyugatos” értékeket közvetíteni. Nem tör a 20. század elejét meghatározó folyóirat magasságaiba, de a 21. század magyar fiataljainak jelzőfényt kíván nyújtani: kultúra nélkül lehet élni, de nem érdemes.