Irodalom

Zene

Beats and Beauties- Kiss Péter és Szűcs Péter koncertje a Művészetek Völgyében

A Művészetek Völgye idén ünnepli 30. születésnapját. A fesztivál a kezdetektől ügyelt a különböző művészeti ágak széleskörű prezentálására, idén a vigántpetendi Papageno Klasszik helyszínén, a Keresztelő Szent János templomban találkozhatunk jobbnál jobb klasszikusszenei produkciókkal.

5PERC

Popkult

Színház

Ugye mind tudjuk, hogy ki a hibás? – Gusztáv a hibás mindenért

A rajzfilmsorozat koncepcióját és filozófiáját kiindulási mintának véve, azt tovább fűszerezve készült Kokan Mladenović Gusztáv a hibás mindenért című előadása a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban.

KAPCSOLAT

9841, Kám, Jókai Mór utca 1.
+36704106578 – Office
+36704106578 – Mobile
f21.szerkesztoseg@gmail.com

10,802RajongóTetszik
1,412KövetőKövetés
8KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legutóbbi bejegyzések

Portré

KIK VAGYUNK MI?

2016 januárjának közepén alakult egy új weboldal, az f21.hu, melynek lelkes csapata „A fiatalság százada” szlogent tűzte zászlójára. Az alábbi kérdéseken keresztül megismerhetitek, hogy mire is vállalkozott ez a maroknyi, de elszánt fiatal!

Mi az az f21.hu?

A www.f21.hu egy szombathelyi székhelyű, de országos írógárdával rendelkező, kulturális, elsősorban fiatalokat megszólító weboldal, amely igényes és modern köntösben szeretné a klasszikus „nyugatos” értékeket közvetíteni. Nem tör a 20. század elejét meghatározó folyóirat magasságaiba, de a 21. század magyar fiataljainak jelzőfényt kíván nyújtani: kultúra nélkül lehet élni, de nem érdemes.