Utazások csodái egy lelkes fiatal fotós lencséjéből – Zrínyi Anna galériája

0
Utazások csodái egy lelkes fiatal fotós lencséjéből – Zrínyi Anna galériája

Anna egy pályája elején álló, ám rendkívül tehetséges fotós. Velem együtt sokak számára meglepő és hihetetlen információ lehet az, hogy a 14 éves gimnazista lány mögött már három éves tapasztalat áll. Természetesen ezt a rutint a csodás érzékkel megörökített fotói bizonyítják a legjobban. De felesleges is tovább körítenem, hiszen mindenki a képekre vágyik, íme Anna bemutatkozása és nagyszerű fotói:

“14 éves vagyok és jelenleg a szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumba járok. Szeretek utazni, szinte bárhova, legyen az túra a hegyekben vagy nyaralás a tengerparton. Eddig még “csak” szomszédos országokban voltam, de szívesen elutaznék távolabbi helyekre is. (Remélhetőleg ezt pár év múlva meg is tudom valósítani.) Általában az ilyen utazások alkalmával készül a legtöbb képem.
Már 3 éve fényképezek hobbi szinten, és kb. 2 éve indítottam egy blogot, de fél év után átköltöztem a jelenlegire. Először egy “turista” fényképezővel örökítettem meg pillanatokat, aztán 2 éve karácsonyra kaptam egy Nikon D3200-at, amit már korábban kinéztem magamnak, és el is kezdtem gyűjteni rá. Azóta is ezt a gépet használom, és imádom.


Technikailag még van hova fejlődnöm: egyrészt a felszerelést kellene bővítenem (új objektív, polárszűrő, stb.). Másrészt a Photoshop világával is csak most kezdek ismerkedni, így később még élettel telibbé tudom tenni a képeimet.


Összegezve úgy érzem, hogy 3 év alatt elég sokat fejlődtem, de itt még nincs vége, ugyanis még rengeteget tanulhatok.”  – mesél Anna bemutatkozásában.

Nincs megjeleníthető cikk