Ne csak a Neptunon értesülj! – SEKEZZ alkalmazás

0
Ne csak a Neptunon értesülj! – SEKEZZ alkalmazás

Fejlessz velünk! címen szervez programot jövő szerdára (április 18.) az ELTE Savaria Egyetemi Központ Hallgatói Önkormányzata és a SEKEZZ fejlesztői csapata. A rendezvény célja a SEKEZZ nevet viselő telefonos alkalmazás népszerűsítése, amelynek segítségével több fontos információhoz is hozzájut minden hallgató az egyetemi élettel kapcsolatban.

Ellentétben a Neptun tanulmányi üzeneteivel, ezen a platformon értesülni lehet az egyetemi életet és a fiatalokat érintő programokról, ösztöndíjakról, határidőkről, és még a hallgatók véleménye sem marad majd véka alatt. Az alkalmazás letöltésével nagyban segítheti minden egyetemista az ELTE HÖK Savaria munkáját, hiszen sokkal egyszerűbbé válik általa a kommunikáció.

Annak érdekében, hogy minél jobban elterjedjen az alkalmazás április 18-án, az “A” épület Tanácstermében 17 és 18 óra között minden ELTE-s tanuló és dolgozó segíthet a SEKEZZ fejlesztésében, mindössze egy órát vesz igénybe, s csupán a jelenlétre, no meg persze a mobilokra van szükség (és egy kis Wi-Fire). Hogy jó hangulatban teljen a tesztelés, pizzával várnak mindenkit a fejlesztők! Emellett, amennyiben szükséges, a fejlesztésen minden megjelentnek adnak igazolást is.

Szecsődi Tímea, az ELTE BTK HÖK szombathelyi ügyekért felelős alelnöke elmondta: “Az alkalmazás már az NymE idejében bontogatta a szárnyait, ám nem túl sok sikerrel. Az ELTE-hez való csatlakozás során nem kapott túl nagy hangsúlyt, viszont a HÖK most elérte a fejlesztőkkel való kommunikáció során, hogy a konstruktív együttműködés jegyében jelentős lépések történjenek, viszont ehhez a hallgatókra is nagy szükség van. Ha jelentős számban tudjuk magunkat képviselni a közös fejlesztésen, akkor ez az alkalmazás hatalmas segítséget tudna nyújtani a hallgatók és a HÖK közötti kommunikációban.”

A közös fejlesztésre itt tudtok jelentkezni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2-rjax4Zla3AGQrKXDO8axEFjNghhSTvquOPdBtbHRvVpzA/viewform


Az alkalmazásról:

A SEKEZZ alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen, gyorsan és kényelmesen juss hozzá a legfontosabb egyetemi információkhoz.

A mobilodon azonnal megjelenő teljes képernyős, interaktív, képes üzenetek

  • tájékoztatnak téged (eseményekről, változásokról, stb.)
  • emlékeztetnek határidőkre (pl.: index leadás, vizsgákra jelentkezés, stb.)
  • kikérik a véleményedet (pl.: melyik együttes legyen a vendég adott eseményen).

Az üzenet érkezésére egyedi hangjelzés figyelmeztet. A fogadott üzeneteket a Naplóban tudod újra megnézni, illetve törölni.

A letöltés után regisztrálnod kell a Neptun azonosítód megadásával. Regisztráció után azonnal megérkezik mobilodra az első üzenet, hogy lásd, mire számíthatsz. Az üzenet a képernyő megérintésével eltűnik. Az üzenetek fogadásához mobilnet vagy wifi szükséges. Amint online leszel, megkapod a még meg nem érkezett üzeneteket is.

Figyelem!

A SEKEZZ alkalmazáson keresztül a legfontosabb információkról kapsz értesítést. Az alkalmazás nem helyettesíti az eddig használt felületeket (Neptun, e-mail, honlap), hanem az országban elsőként ezen a trendi módon színesítjük a kommunikációnkat. A SEKEZZ kommunikációs csatornát a ELTE Egyetem Savaria Egyetemi Központ és a Hallgatói Önkormányzat hivatalos üzenőfelületnek ismeri el!

Töltsd le most, és SEKEZZ velünk!

Forrás: sek.elte.hu/sekezz

Nincs megjeleníthető cikk