Idén jubilál az AlteRába Fesztivál!

0
Idén jubilál az AlteRába Fesztivál!

Nem kell már sokat aludni, hamarosan elrajtol az ország legnagyobb kerti partija, immár tizedszer. 

Július 9-én kezdetét veszi a tizedik Alterába Fesztivál Körmenden. Az idei felhozatal ismételten erős, a zenekarok több, mint 80%-át a fesztiválozók választhatták ki egy szavazás keretében. Néhány újdonság is látható a programfüzetben, köztük talán a legnagyobb a Punnany Massif, amely bandát már hosszú évek óta szerették volna elhívni a szervezők. Hegedüs László (Hege) elmondta, hogy emellett a jól megszokott kedvenceink, például a Vad Fruttik, a 30Y, az Anna and the Barbies és a Magashegyi Underground is természetesen fellépnek.

A tizedik fesztivál alkalmából több sztárvendég is jelezte, hogy készül valamilyen meglepetéssel, ezek közül néhányat maguk a szervezők sem tudhatnak előre. Így mindenképpen érdemes ellátogatni a fesztiválra, hiszen olyan meglepetésekben és élményekben lehet része a vendégeknek a szülinap miatt, amit máshol talán nem kaphatnak meg. Idén több zenekar is jelezte, hogy a fesztivál területén töltik az éjszakát és jelenlétükkel szeretnék emelni a hajnali Johnny és Golyó bulik fényét.

A fesztivál, ahogy eddig is, idén is támogatja a rumi gyermekotthon lakóit, valamint a helyi otthon fogyatékkal élőit is. Emellett idén ellátogat a fesztiválra Rolika is, aki az Anna and the Barbies előtt fog esti mesét mondani. 

Forrás: AlteRába Facebook

Idén Körmenden elmarad a VasMaRock Piknik, de a szervezők gondoltak a rockzene szerelmeseire is, hogy nekik se kelljen kimaradni a buliból, így a szombati nap lesz a rocknap, ami szintén erős felhozatallal büszkélkedhet. 

Délutánonként 13-16 óra között ingyenes a belépés a fesztivál területére, amikor a fiatal tehetségek kapnak esélyt, hogy zenélhessenek a kisszínpadon. 

A fesztiválra érkezőket kialakított camping rész várja 24 órás őrzéssel, körülbelül ötven méterre a fesztivál területétől. 

Teljes program: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

Jegyinfó: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/jegyinformaciok

Forrás: AlteRába Facebook

Kiemelt kép: Herczeg Orsolya fotója

Nincs megjeleníthető cikk