Erős évzárás a Végállomásban

0
Erős évzárás a Végállomásban

A szombathelyi Végállomás Klub méltó módon búcsúztatja a 2019-es évet. December utolsó hétvégéjén a városba látogat többek között az Anima Sound System, a Crippled Fox és az NKS is. A 30-án esedékes évzáró bulin pedig a hagyományhoz hűen két helyi zenekar, a Red Rockets és a Vadvágány felel majd a hangulatért.

December 27-én, pénteken az Anima Sound System és Bognár Szilvia lép a Végállomás színpadára. 25 éve adta első hazai koncertjét az idén 25 éves szombathelyi Végállomásban az Anima Sound System. Erre emlékezve adnak randevút egymásnak, rajongóiknak és barátaiknak december 27-én a helyszínen, ahol felidézik majd a régi dalokat, fellép több emblematikus énekesnő is a különböző zenekari korszakokból, lesz Csillagtalan és ’68, Igaz szerelem és hosszú évek után újra Csinálj gyereket! is a koncertprogramban. Lesznek még egyéb meglepetések is, DJ-vendég, emlékidézés, Prieger-tesók és Bognár Szilvi együtt a színpadon, népzene, elektro, punk és techno, szóval minden ami Anima. Két ünnep között igazi zenei ünnep várható.

Belépő 1.994.- Ft, kapunyitás este 8-kor.

December 28-án, szombaton az évtizedes hagyományokra visszanyúló SCHC Fesztivál rengeti meg a Végállomás falait. Ezúttal hét zenekar, két teremben: Crippled Fox, GrowUp FuckItUp – reunion!, Liberal Youth, Tango Underground-EgErHardCore, AMD-BPHC legenda, Social Free Face, Kristályvonat- új Ep bemutató!  

Belépő 1.500.- Ft, kapunyitás este 8-kor.

December 29-én, vasárnap a hip-hop zenék szerelmeseit várja a Végállomás egy fergeteges évzáró partival. A több mint 20 éve a szcéna meghatározó formációja, az NKS kápráztatja el szövegelésével a Végállomásba látogatókat. Színpadra lép még DBS, a zenét pedig Mr. B szolgáltatja a fellépések előtt és után.

Belépő 1.800.- Ft, kapunyitás este 9-kor.

December 30-án, vasárnap a már hagyományosnak tekinthető évbúcsúztató rock buli kerül megrendezésre a Végállomásban, Szombathely két népszerű formációjával a Red Rocketssel és a Vadvágánnyal.

Belépő 1.500.- Ft, kapunyitás este 8-kor.

Nincs megjeleníthető cikk