Szombathely számos neves művészt tudhat magáénak. A Broadway csapata azon dolgozik, hogy ezek a csodálatos emberek munkássága soha ne merüljön feledésbe.

“Egy rendhagyó gesztussal szeretnék megköszönni munkájukat. A csillagok útját indítjuk el, saját tündöklő nagyságaink tiszteletére, akikre nem csak mi helyiek, de az egész nemzet méltán büszke lehet. Szeretnénk meginvitálni minden kedves érdeklődőt a 2020. június 27-én szombaton tartandó első csillagavatásra a Broadway Club Cafe sétányán.” – adták hírül közleményükben.

Program

2020. 06. 27. BROADWAY CLUB CAFE sétány

18:00 A művészek fogadása
18:30
A csillagok ünnepélyes lehelyezése a sétányon
19:00
Zenés showműsor

Törőcsik Mari

A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Törőcsik Mari a magyar kulturális élet legtöbbet díjazott művésze. Azon kevesek egyike, akik díjat nyertek a cannes-i fesztiválon is. 2017-ben a Forbes őt választotta a 4. legbefolyásosabb magyar nőnek a kultúrában.

Jordán Tamás

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, főiskolai docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Benkő László

Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, billentyűs, zeneszerző, az Omega zenekar tagja.

AGORA-Savaria Filmszínház /Jávor Pál terem

19:30 Körhinta (12) – magyar romantikus dráma, 90 perc – A belépés díjtalan

Pataki Mari és Bíró Máté a szövetkezeti közös munkák alatt egymásba szeretnek. Az öreg Pataki azonban elhatározza, hogy kilép a szövetkezetből a nagygazda Fekete Sándorral együtt, és házassággal egyesítik a földeket, akár tetszik a lánynak, akár nem. Egy lakodalmi mulatságon Máté botrányt kavarva teszi közhírré vonzalmát Marihoz, aki másnap bejelenti apjának, hogy nem megy feleségül Sándorhoz. Az apa baltával támad lányára, aki világgá indul…