Szeptemberben megjelenik a Backstage, a Budapest Park első 10 évét bemutató exkluzív kiadvány! Érkezik a nagy könyv, igaz történetekkel a kulisszák mögül.

A limitált példányszámú könyv több mint egy fotóalbum: a szerző, Sajó Dávid újságíró a színfalak mögött lavírozva előadókkal, zeneipari szakemberekkel és ‘parkos’ kulcsfigurákkal keresi a „titkot”, hogy hogyan lett egy budapesti helyből könnyűzenei színtér, majd Európa egyik legsokrétűbb és legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. A 2012-es indulás óta a csapatunk számtalan színfoltot és mérföldkövet hozott a hazai kulturális életbe – ezt az utazást mutatja be ez a gigászi napló képeken és exkluzív, soha le nem jegyzett beszélgetéseken keresztül. A kiadvány a Libri kiadó gondozásában érkezik.

Egy hely a város közepén. Egy hely, ahol az év nagy részében fesztiválfeelinged lehet. Egy hely, ahol profi a fény- és hangtechnika, hatalmas a színpad, remek a hangulat. Egy hely, ahol a zenészek akkor is örömmel töltenek időt, ha nincs koncertjük. Egy hely, ahol a stáb családként működik.
De legfőképpen: egy hely, ahol a valóságot bármikor bátran a kerítésen kívül hagyhatod.

backstage_f21

Tíz évvel ezelőtt, a Zöld Pardon bezárása után néhány lelkes fiatal gondolt egy nagyot, és olyan rendezvényhelyszínt képzeltek el a városban, amely képes betölteni a hatalmas arénás koncertek és az alkalmi fesztiválok közötti űrt, és tavasztól őszig színpadot teremt a magyar és külföldi zenei élet szereplőinek. Az elmúlt tíz évben az elképzelés valósággá vált, s mára a Budapest Park fogalommá, illetve a zene- és szórakoztatóipar megkerülhetetlen tényezőjévé vált.
Éld át újra ezt a tíz évet a látványos felvételeket nézegetve és a kortárs könnyűzene szereplőinek személyes élményeit olvasva! Légy részese a kalandnak, merülj el a parkos életérzésben!

Várható megjelenés: 2022. szeptember 20.

ELŐRENDELÉSHEZ KLIKK IDE

Forrás: hello.budapestpark.hu, libri.hu

Kiemelt kép: joy.hu