Jelentkezz hozzánk!

SZÍVESEN CSATLAKOZNÁL AZ F21.HU CSAPATÁHOZ? MEGTEHETED!

A f21.hu szerkesztőségének célja, hogy tehetséges fiataloknak belépési pontot biztosítson a kulturális újságírás világába, ezért folyamatosan várjuk azoknak a jelentkezését, akik szívesen szereznének tapasztalatot a területen.

Az utóbbi időben többször kerestetek meg minket azzal kapcsolatban, hogyan lehet csatlakozni újságírói csapatunkhoz. Segítségül összeszedtünk néhány gyakran ismételt kérdést a témával kapcsolatban.

MILYEN POZÍCIÓKBA LEHET JELENTKEZNI AZ F21.HU-HOZ?

Elsősorban újságíró és fotós munkakörben szerezhetsz tapasztalatot nálunk, de korrektorok és grafikusok jelentkezését is várjuk.

MIRŐL ÍRHATOK?

Szinte bármiről – ameddig az a kulturális újságírás keretein belül mozog. Film, Színház, Zene, Irodalom, Gyerek- és ifjúsági irodalom és Képzőművészet rovataink az adott művészeti területekhez kapcsolódó cikkeket gyűjtik egybe, Világ, valamint Társadalom és kultúra rovatainkba pedig átfogóbb témákról szóló írásokat várunk. Ha nem szeretnél egy rovat mellett elköteleződni, az is megoldható – a fontos az, hogy aktuális cikkötleteddel mindig az adott rovat vezetőjét keresd.

TÖLTHETEM-E A SZAKMAI GYAKORLATOMAT AZ F21.HU-NÁL?

Természetesen igen. Az elmúlt években több gyakornok útját is egyengettük, az ELTÉ-ről, az SZTE-ről és a BME-ről is érkeztek hozzánk hallgatók, nagy részük pedig ma is a csapatunk tagja.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI AZ F21.HU-HOZ?

Küldd el önéletrajzodat, motivációs leveledet és egy korábbi cikkedet az f21.szerkesztoseg@gmail.com e-mail címre ÚJSÁGÍRÓI JELENTKEZÉS vagy szakmai gyakorlat esetén SZAKMAI GYAKORLAT JELENTKEZÉS tárgymegjelöléssel, hogy felvehessük veled a kapcsolatot! Ha nem írtál korábban, az sem gond – ez esetben egy 4-6000 karakter hosszúságú próbacikket várunk.

Ha kifejezetten egy rovat munkájába szeretnél bekapcsolódni, jelentkezésedet az adott rovatvezető e-mail címére is küldheted.

Szerkesztőink és rovatvezetőink elérhetőségét impresszumunkban találod.

Amit biztosítani tudunk neked:

  •       Fiatal, motivált, összetartó csapat
  •       Otthoni munkavégzés
  •       Tapasztalatszerzés a kulturális sajtó világában
  •       Mentorálás, alapos szerkesztés
  •       Recenziópéldányok, sajtóbelépők
  •       Igény szerint hivatalos igazolás szakmai gyakorlatról

Amit kérünk:

  •       Pontos, precíz munkavégzés
  •       Megbízhatóság
  •       Kreativitás, elhivatottság

Az f21.hu szerkesztőségének és újságírói csapatának tevékenysége nem jár pénzbeli juttatással, csapatunkat az egymás és a kulturális újságírás iránti elkötelezettség tartja egyben. Jelenleg azon dolgozunk, hogy munkánk anyagilag is megtérüljön. 

Bármilyen további kérdésed van, keress minket bátran!

részvételiség f21.hu
Az f21.hu csapata

 

Hétévesek lettünk – 2023 a részvételiségről szól az f21-en