Grunting Pigs és Zsoldos „Báró” Zoltán – Szerda esti akusztik

0
Grunting Pigs és Zsoldos „Báró” Zoltán – Szerda esti akusztik

Egy igazán különleges zenei csemege: a hazai blues két generációja találkozik egy közös estén Szombathelyen. Zsoldos “Báró” Zoltán és a Grunting Pigs duó adják 2019 első Szerda esti akusztik koncertjét az AGORA Művelődési- és Sportházban.

Zsoldos Zoltán gitáros, énekes, előadóművész, zeneszerző, aki korábbi zenekarával két alkalommal is fellépett a legendás – idén 85 esztendősen új lemezzel jelentkező – John Mayall előzenekaraként, valamint számos alkalommal turnézott Ausztriában. Az 1980-as évek eleje óta van jelen a hazai zenei életben, több nagylemezt is kiadott.

A Grunting Pigs Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és nemzetközi szinten is jegyzett szájharmonikás, énekes, dalszerző, gitáros és Szász Ferenc hosszú évek óta működő, – hazai és európai klubokban, fesztiválokon is rendszeresen fellépő – aktívan koncertező akusztikus blues duó formációja.

A Grunting Pigs duó stílusa abszolút egyedi, energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika – mint domináns szólóhangszer – sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitárjáték, valamint az ének jelenik meg, így alkotva egy kerek egészet.

Az est résztvevői:

Zsoldos “Báró” Zoltán – gitár, ének
Szantner László – basszusgitár
Pribojszki Mátyás – szájharmonika, ének
Szász Ferenc – gitár

Időpont: 2019. január 23., 20.00

Helyszín: AGORA Művelődési- és Sportház

Jegyár: 1.300 Ft, Szent Márton kedvezménnyel: 1100 Ft (A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az elővételben, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.)

A koncertek a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósulnak meg.

Kiemelt kép: Grunting Pigs hivatalos


Nincs megjeleníthető cikk