Ismét megrendezésre kerül Budapesten a VI. Belvárosi Sörfesztivál. A rendezvény augusztus 30-tól szeptember 4-ig tart és vár mindenkit egy kellemes nyárzáróra a Szabadság téren.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is több, mint 250 féle sörrel, a legkirályabb hazai főzdék kézműves különlegességeivel, a legjobb importőrök nemzetközi sörkínálatával, vagány FoodTruckokkal várja augusztus 30. és szeptember 4. között az odalátogatókat a Belváros szívében! Az országban fellelhető legjobb sörfőzdék egy helyen hat napon keresztül!

Az esemény célja továbbra is az, hogy tovább népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutatni a magyar kézműves sörfőzdék újdonságait. Az eddigi hagyományokat követve a rendezvény izgalmas ötvözete a minőségi sör, street food és egyéb kísérő programok kínálatai.

A Szabadság tér az egyik legtekintélyesebb és legszebb tér a belvárosban, mely egy bárhonnan nagyon könnyen megközelíthető, gyönyörű, „zöld” helyszín, ötvözve a remek városközponti elhelyezkedéssel. A tér közepén található, a több évszázados magyar építészet remekműveivel körbevett hatalmas park nagy füves területeivel és árnyat adó fáival tökéletes helyszíne a Belvárosi Sörfesztiválnak. Gépkocsival is könnyen megközelíthető, a környék utcáin számos parkolóhely található, illetve a látogatók igénybe vehetik a tér alatt kialakított fizetős mélygarázst is. A kerületben számos, magas kategóriájú szálláshely megtalálható, de olcsóbb hostelek egyaránt elérhetőek, így a Sörfesztivál a külföldi turistáknak is egyedülálló programlehetőség. A helyszín semmivel össze nem hasonlítható hangulatának, a jobbnál jobb hazai főzdék változatos és minőségi sörkínálatának, valamint a legnépszerűbb streetfood standok ínycsiklandó választékának találkozása teremti meg azt a különleges és izgalmas életérzést, ami csak a Belvárosi Sörfesztivál sajátja.

A rendezvényre a belépés INGYENES, de a sörfogyasztáshoz egyedi fesztiválüvegpoharat kell vásárolni! További részletekért KLIKK IDE, a letölthető térképért pedig IDE.

Forrás: sorfesztival.hu

Kiemelt kép: szuretlen.hu