November hetedikén, a Három Hollóban debütál Horváth Florencia költő és Karádi Gergő énekes-dalszerző zenés irodalmi estje. Az előadás Florencia készülő első verseskötetének anyagán alapszik, amelyből Gergő zenésített meg részleteket. 

,,Különböző területekről jövünk, de igyekszünk létrehozni egy közös történetet. Hiszen a zenében is kell lennie irodalomnak  és az irodalomban is zenének. “Valójában senki” cimű estünkön nem titkolózunk, sőt megmutatjuk önmagunkat és azokat a dolgokat, amik meghatároznak minket. Művészeti ágak és élettörténetek találkozása ez. Egyszerre szólalunk meg múltban és jelenben,  emléket felidézve és azokként, akik mára lettünk.”

Jegyek a helyszínen: 1500 Ft
Helyszín: Három Holló, 11.07. 20:00

Facebook-esemény: Valójában senki 

Horváth Florencia 2002-ben született Celldömölkön, jelenleg Budapesten él. Költő, kritikus, a FISZ tagja. 2021-ben Móricz-ösztöndíjat, 2022-ben a Salvatore Quasimodo Költőverseny elismerő oklevelét, 2023-ban Ferencvárosi József Attila Irodalmi Támogatást nyert.

Karádi Gergő 1993-ban született Budapesten. A Sorbonne Sexual zenekar énekes-dalszerzője, a Hadik-Karádi formáció egyik előadója. Kulturális újságíró, az f21.hu zene rovatának vezetője.

Kiemelt kép: Peczár Henriett