Ma délután hivatalos közleményben jelentette be az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ vezetősége, hogy a vírushelyzet okozta korlátozások enyhülésével újra megnyitja kapuit a jegyiroda, emellett a rendezvények új időpontjairól és a jegyválás menetéről is tájékoztatták a közönséget.


“Kedves Közönségünk! 

ÚJRA NYIT AZ AGORA!

Hétfőtől a Jegyirodában is várjuk a közönséget!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az AGORA ismét kinyithatja kapuit, így az AGORA – Jegyiroda is megkezdheti működését. Boldogan várjuk a közönséggel való találkozást!

Partnereinkkel együtt az a célunk, hogy a veszélyhelyzet visszavonása után az AGORA a működését zavartalanul folytathassa. A tervezett előadásokat a táblázatban feltüntetett időpontban megrendezzük, a korábban megvásárolt jegyek a pótlólagos időpontokra érvényesek. A rendezvények új időpontját már megtalálják a www.agorasavaria.hu honlapon, illetve az Agora Savaria Facebook-oldalán.

Köszönjük, ha úgy döntenek, hogy a megvásárolt jegyeket nem váltják vissza és eljönnek az előadásra. Mivel a jegybevételek képezik működésünk egyik nagy bevételi forrását, így különösen fontos számunkra és a fellépő előadók számára is, hogy Önök a megvásárolt jegyeket az új időpontban használják fel.

Természetesen azon vásárlók álláspontját is elfogadjuk, akik a jegyvisszaváltás mellett döntenek. Helyszíni jegyvásárlás esetében az AGORA – Jegyiroda nyitásával erre lehetőségük nyílik.

Az AGORA – JEGYIRODA nyitvatartása: hétfőtől – péntekig 09:00-17:00

Minden megteszünk annak érdekében, hogy a fertőzés veszélyét csökkentsük.
Kérjük Önöket, hogy amennyiben a Jegyiroda előtt sor alakulna ki, a biztonságos távolságot betartva (1,5 m), a bejárat előtt várakozzanak. Kérjük Önöket, viseljenek maszkot!

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel: AGORA Szombathelyi Kulturális Központ”


Kiemelt kép: SzombathelyPont