2017. november tizenhetedikén került megrendezésre az szombathelyi ELTE SEK gólyabál, amelynek a Palace Cafe & Restaurant adott helyet.

Évek óta hagyomány a szombathelyi egyetemen a gólyabál, amely után az elsőévesek már hivatalosan is az iskolai közösség tagjai. Idén sem történt ez másképpen, felsőbb évesek és gólyák összegyűltek, hogy együtt bulizzanak egy nagyot a vizsgaidőszak előtt.

Sztárfellépőként a Brains-t hívták meg, akik fergetes, tombolós hangulatot teremtettek. A banda Magyarország egyik legsikeresebb elektronikus zenét játszó zenekara, amely 1994-ben alakult és a mai napig nagyon sok ember szívébe lopja be magát. Miután felmentek a színpadra, és a húrok közé csaptak, ismerős dallamok csendültek fel. 2015-ben megjelent albumukról, a Stand Firm-ről hoztak dalokat, de elhangzottak régebbi zeneszámok is. Zenéjük szinte bejárta az egész teret, a sok ember együtt ugrált és táncolt a zene ritmusára. A zenekar több, mint egy órán keresztül szórakoztatta a közönséget.

Kis szünet után kihirdették a bálkirályt és a bálkirálynőt, akik egy-egy görögországi utat nyertek. A bálkirály Arany Dániel, a királynő pedig Zsédely Petra lett, mindketten elsőéves hallgatók. A hangulatról később Peat Jr. és Shepherd gondoskodott.

A rendezvénynek otthont adó hely csordultig megtelt fiatalokkal, főleg egyetemistákkal, akik óriási mosollyal az arcukon, önfeledten táncoltak és szórakoztak ezen a hűvös, novemberi estén.

A fotógalériát köszönjük a Palace Cafe & Restaurant-nak!