A Pagony Szalon idei első, a könyvek és az illusztráció témakörét körüljáró alkalmára január 26-án, csütörtökön 18 órakor kerül sor a Pagony Café – Dióban, a Bakáts Pagony mellett.

Tavaly októberben indult útjára a Pagony Szalon, a Pagony Kiadó hiánypótló és inspiratív programsorozata, mely elsősorban felnőtteknek, szülőknek, alkotóknak, valamint a gyerek- és ifjúsági irodalom iránt érdeklődőknek szól.

A hagyományteremtés céljával létrehozott Pagony Szalon eseményein az elmúlt időszakban megjelent Pagony Kiadó és Tilos az Á Könyvek friss megjelenéseit ismerhetik meg a részvevők egy önfeledt, tartalmas és kötetlen beszélgetésen a meghívott írók, illusztrátorok segítségével.

A Pagony Szalon harmadik programja

2023. január 26. csütörtök | 18 óra | Dió Café

Az idei első beszélgetés lehetőséget biztosít arra, hogy közösen gondolkozzunk a képeskönyvekről, a képeskönyvek létjogosultságáról, kép és szöveg viszonyáról és a műfaj itthoni, kissé mostoha sorsáról.

Meghívott beszélgetők

Agócs Írisz, Dániel András, Harcos Bálint, Marék Veronika, Pásztohy Panka

A beszélgetés háziasszonya

Bagossy Laura, a Tabán Pagony üzletvezetője

Minden, mesekönyvek és a gyerek- és ifjúsági irodalom iránt érdeklődő felnőttet, szülőt, alkotót szeretettel várnak a szervezők.

Az esemény további részleteit tartalmazó Facebook esemény IDE kattintva érhető el.

Kiemelt kép: Pagony