Hamarosan érkezik Gáncs Kristóf nagy sikerű Lajos kutya történeteinek folytatása, a Lajos kutya buszra száll. A szeptember 3-án a B32 Galéria és Kultúrtérben zajló könyvbemutatóra izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó.
f21„Alighogy megérkezett, máris felforgatta a kis falu életét Lajos kutya, akit nyughatatlan és kolbászkedvelő természete újabb kalandokba sodor. Ő a legtáncosabb négylábú, a legfürgébb iskolai szökevény, a legelszántabb kincskereső és a legkíváncsibb potyautas. Lajos kutya ugyanis meg sem áll a nagyvárosig, ahol a kutyák furcsa ruhákban járnak, és bizony nem terem minden asztal alatt valami finomság” — áll a hamarosan megjelenő kötet leírásában.

Gáncs Kristóf az Ökumenikus Segélyszervet kommunikációs igazgatója. Két kisgyermek édesapja, aki esti mesemondásai során teremtette újra mesehősként gyerekkori kedvencét, Lajos kutyát. Lajos kutya megérkezik című első könyve a Szabados Ágnes által alapított Libertine Könyvkiadó első mesekönyveként jelent meg.

A sokak kedvencévé vált tacskó legújabb kalandjait tartalmazó, Lajos kutya buszra száll című kötetet szeptember 3-án, 10 órától mutatják be a B32-ben. A bábjátékkal, workshoppal, szörppel, tacskós keksszel és igazi tacskók társaságával színesített kötetbemutatón a szerzővel a kiadó alapítója, Szabados Ági beszélget.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció IDE kattintva.

További információ a könyvbemutatóhoz tartozó Facebook esemény leírásában érhető el.

lajos kutya buszra száll
(forrás: az esemény Facebook oldala)