Március 8-án igazán egyedülálló rendezvénynek ad otthont az A38 hajó. Simon Márton kortárs költő, slammer és a HOLDUDVAR hiphop formáció együttállásában egy interaktív felolvasóesttel összekötött koncertnek lehetünk szem- és fültanúi.

Az Ars-csoport rendezi meg az Error 404 eseményt március 8-án az A38 kiállítóterében. A kulturális rendezvényen fellép Simon Márton, akinek a felolvasásaihoz a HOLDUDVAR nevű zenei formáció hangszeres szekciója szolgáltatja majd az aláfestést. A felolvasás után pedig a HOLDUDVAR rapkoncertje következik. Az esemény témája: vaporwave, ezt a szervezők igyekeznek majd a látványvilággal és egyéb meglepetés eszközökkel támogatni, összművészeti jelleget adva a rendezvénynek.

Simon Márton

Simon Márton kortárs költő, slammer. Három kötete jelent meg eddig, legutóbbi tavaly A rókák esküvője címen. A szerző többek között e kötet verseiből fog felolvasni, de új szövegekkel is készül.

Forrás: SzIF Online

HOLDUDVAR

A HOLDUDVAR egy fiúbanda, legalábbis így definiálja magát. Tulajdonképpen elsősorban hiphop formáció, de a műfajok keverése is a zenei irányelvük része. Pontosan maguk a zenekar tagjai sem tudják megmondani, hányan vannak, de biztosan többen 12-nél. 2018 augusztusában leutaztak egyikük balatonakarattyai nyaralójába, ahol összerakták első felvételüket, az ATM című mixtape-et (nem album, nem EP) amelynek dalait ezen a koncerten mutatják be először. Az elmúlt félévben ennek a lemeznek az utómunkáin dolgoztak, finomították, javították. Két dal már meg is jelent róla, egyrészt az ELTÁV című, valamint videoklippel debütált decemberben a YAKUZI.

https://www.youtube.com/watch?v=xVPMLCYNWMo

Ars-csoport

Az Ars-csoport olyan kulturális projektekkel foglalkozik, amelyek elérhetővé teszik a közönség számára a legújabb magyar alkotók munkáit. Egy felolvasóest sosem csöndes, egy folyóirat sosem kiszámítható, egy koncerten soha nincsenek idegenek.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1176662032498137/

Kiemelt kép: HOLDUDVAR Hivatalos