December 17-én délután kerül sor a Tipikus karácsony egy atipikus világban című Családi Meetup eseményre. A rendezvény célja, hogy egy kis pihenést, kellemes és minőségi időtöltést kínáljon a családoknak, melynek során a szülők picit fellélegezhetnek, kikapcsolódhatnak és különböző nevelési praktikákat kaphatnak szakemberektől, míg a gyerekekkel eközben gyógypedagógusok foglalkoznak majd fejlesztő meseolvasás keretén belül.

A Családi Meetup ötletgazdája a D012 csapata, akik irodalmi szövegekkel, gyermekek által írt történetek könyvvé formálásával, olvasás-, írás- és szókincsfejlesztéssel foglalkoznak önismereti játékok segítségével. A csapat célja, hogy az egyéni és csoportos fejlesztéseken túl félévente olyan ajándékot adjon a társadalomnak, amit költségmentes keretek között valósítanak meg, így a rendezvénysorozat ingyenes az érdeklődők számára.

Az esemény első részében dr. Gyarmathy Éva klinikai- és neveléslélektani szakpszichológussal dr. Vass Dorottea, a D012 módszer alapítója beszélget majd többek között arról, hogyan függhet össze a változó világ és színes iskoláskor a még hagyományokban lubickoló karácsonnyal. Ez idő alatt Schwarcz Anna és Ambrus Anett, a D012 szakmai munkatársai mesefoglalkozást tartanak a három évnél idősebb gyerekeknek.

Az esemény második részében a gyerekeknek a szervezők forró kakaóval, valamint a Móra Kiadó jóvoltából felajánlott olvasósarokkal, játékos olvasással készülnek, a felnőtteknek pedig a Borfalu különleges és ritka borokat kínáló borkóstolóval kedveskedik.

Az esemény december 17-én, 15 és 17 óra között lesz a Kaptár coworking közösségi térben.

További részletek: https://fb.me/e/5ONsEwSmH

Regisztráció: https://forms.gle/Av5tyVWoGQ5DSedd8

meetup
A Családi Meetup esemény helyszíne, a KAPTÁR közösségi tér (forrás: a rendezvényhez tartozó Facebook esemény)
Kiemelt kép: D012