Az első őszi este, ahol a gondolatokra, az érzelmekre és a melankólia szépségére koncentrálunk. Szeptember elsején a Budapest Park színpadán a Flanger Kids, Ohnody és Дeva.

f21

Az estét a vokális elektronikus zenét igazán különleges, néha már-már kaotikus módon tálaló fiatal duó, a Flanger Kids nyitja, akik a 80-as évek elektronikus szintihangzását és a lo-fi grúvokat jazzes énekdallamokkal teszik egyedivé.

Ezen a különleges utazáson részt vesz a szintén elképesztő tehetségű Hegyi Dóri, azaz OHNODY is, akinek minden fellépése egy egyedi és megismételhetetlen performansz, zenéjében és színpadi megjelenésében ugyanis a legkülönfélébb művészeti ágazatok találkoznak. Idén tavasszal jelent meg második, Sietünk meghalni című, szívbemarkolóan őszinte nagylemeze.

budapest-park-f21

Дeva, azaz Takács Dorina azon fiatal tehetségek közé tartozik, akinek különleges, gyakran spirituálisnak mondható műsorára már első lemezének (Csillag) megjelenése előtt felkapta a fejét a közönség és a szakma is. Januárban elnyerte a holland Eurosonic fesztiválon a Music Moves Europe díjat, amelyet korábban egyetlen magyar zenekar zsebelt csak be. Nem csoda, hiszen zenéjével földöntúli tájakra kalauzol bennünket, az atmoszferikus lágy hangokat, a selymesen pulzáló basszusokat és a többszólamú mantrákat a magyar népdalok varázslatos szövegei fűszerezik.

Jegyek elérhetőek: budapestpark.hu

Forrás: hello.budapestpark.hu

Kiemelt kép: metropol.hu