Február 18-án új hangzásvilággal nyit a szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központ B-Clubja a hallgatók és a város felé. Első alkalommal szerveznek az f21.hu közreműködésével alternatív zenei koncertet a SEK-en, ezzel elindítva egy új hullámot, aminek a célja az lesz, hogy minden hónapban kulturális, művészeti eseményeket, beszélgetéseket, vitákat és persze új zenei vonalat csempésszenek az egyetemi közeg mindennapjaiba.

A Facebook-esemény leírásából:

Új vonal, új hangzásvilág, új fellépők, új zenekarok, új atmoszféra. Február 18-án a B-Clubban először alternatív zenei koncert. Ráadásul kapásból három formációval: egy helyi erő, két pesti banda. Alternatív, indie, underground. Gyere el, és hívj ismerősöket is, hiszen ez nem csak a SEKeseknek szól!

Program:

19:00 Kapunyitás
20:00 Doma Bence
21:00 Grabovski
22:00 IDEGEN

Jegyár: 1000.-

Helyszín: B-Club ELTE Szombathely

Doma Bence:

“Korábban az Újvilág utcában és a Karak zenekarban zenéltem, egy éve viszont már csak a saját dalaimra koncentrálok. Szerintem egész jók. Hallgassátok meg a Youtubeon! Fun fact: Nagyon szeretem a Vitatigrist, főleg a pirosat!”

Grabovski:

“Bohém melankólia Budapestről. Nemrég mutattuk be az első nagylemezünket, melyről az összes új dalt hallhatjátok majd! Garage/indie/ beat/alter zene magyarul.”

IDEGEN

“Az IDEGEN semmiről sem hazudik, nincs felesleges sor, sem hang. Az Idegen egység, ami izgalmas utazásra hív és magával ragad. Az IDEGEN olyan underground élményt nyújt, amitől nehezen kapsz levegőt, minden szorongásod a tánctérbe taposod és velük üvöltöd, hogy „nincsen több félelem”. Az elmúlt csaknem négy évben megjelent két nagylemeze, és több EP-je, a legutóbbi 2019 novemberében látott napvilágot Csak a szépre címmel.”

A koncert létrejöttét az f21.hu támogatja.

A jegyelővételről részletesebben az eseményben: https://www.facebook.com/events/189538332285373/