Folytatódik Hollywoodban a képregények megfilmesítése. Hamarosan megtudhatjuk, hogy Ben Affleck vagy Michael Keaton formálta meg jobban Batman karakterét. Ráadásul Gotham City jótevőjének egy másik szuperhőssel kell felvennie a harcot. De más érdekességgel is találkozhatunk, ha felkeressük a legközelebbi filmszínházat!

A dán lány(Január 28.)

Egy különleges és megrendítő szerelmes történet, tele rejtelemmel és érzelmekkel. De ezek nem átlagos pillanatok, egy teljesen új szerep egy régi film ölelésében David Ebershoff könyve alapján.  Főszerepben a Mindenség elméletében való szerepléséért Oscar-díjat bezsebelő Eddie Redmayne, aki ismét előveszi minden szerephez alkalmazkodni tudó énjét az évről évre különlegesebb alakításában. Az érdekes és egyben romantikus kalandnak ígérkező filmet január 28-ától tekinthetik meg a mozikban.

A nagy dobás (február 4.)

A modern világ minden momentumát uralják a bankok. Észrevétlenül mindent a saját kezükbe tudnak hajtani, ám érdekes amikor pár kívülálló jobban belelát a rendszerbe mint azt bárki is gondolná és észrevesznek egy dolgot, ami eddig nem került napfényre vagy csak nem akartak róla tudni; a gazdaság összeomlását! Egy négy fős csapat belekezd a nagy dobásba, mellyel minden lapot ki akarnak teregetni. Persze ez az út nem éppen lesz zökkenő mentes… A február 4-én bemutatott film szereposztása lenyűgözően lett megoldva, a nagy négyest Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling és Brad Pitt alkotja. Egy biztos, ez a banda nem okozhat csalódást izgalmak terén!

Batman Superman ellen (március 24.)

Mindenki ismeri a Superman-ről és Batman-ről szóló filmeket, ám erre a harcra senki sem számított. Két hős, két különböző személyiség most összecsap.  Ben Affleck (Batman) és Henry Cavill (Superman) főszereplésével láthatjuk, mikor a hőseink nem csak a gonosz, hanem egymás ellen küzdenek. Míg a dominanciaharccal vannak elfoglalva észrevétlenül nagyobb fenyegetés vár az emberiségre mint valaha… Vajon lesz-e még segítség, vagy ebbe a harcba torkollik a föld sorsa? Március 24-től megtudhatják a mozikban Zack Snyder által rendezett film kimenetelét.

https://www.youtube.com/watch?v=_HldO96RlHg

+1 Barbie: Titkos ügynökök (február 4.)

A gyerekek sem maradhatnak mozi nélkül az év elején. A népszerű Barbie meséket új ruhába öltöztették a filmvásznon, méghozzá kémruhába. A nagy csavar a történetet csak még izgalmasabbá teszi, ahogy a három tornászlányból, Barbieból, Teresából és Reneeből egyik pillanatról a másikra a legrettegettebb titkosügynök páros válik, de, hogy ne térjenek el a régi vonaltól persze mindezt a legcsajosabb keretek közt, a világ legcukibb kütyüivel és robotállatkáival. A kislányuk uralma és szerelme alatt álló apukáknak ez egy kihagyhatatlan programnak ígérkezik!