Ma délután hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a Fishing on Orfű szervezői csapata, hogy az eredetileg június 17. és 20. közé tervezett fesztivált a kialakult járványügyi helyzet súlyossága miatt augusztus végére helyezték át. Az időpontváltozás az eddig megváltott jegyek érvényességét nem fogja érinteni.

A fesztivál közleménye:


“Kedves Fishingesek, drága közönségünk!

Eljött az idő, hogy bejelentsük: a júniusi Fishinget – a kialakult járványügyi helyzet súlyosságát látva – el kell engednünk. Az elmúlt hetekben minden erőnkkel azon voltunk, hogy átszervezzük a fesztivált egy későbbi időpontra. Nagy szeretettel jelentjük be, hogy a Fishing új dátuma 2020. augusztus 26-27-28-29.

Az új zenei programot már megtaláljátok a weboldalunkon (http://fishingonorfu.hu/fellepok/napibontas), mi nagyon örülünk, hogy minimális változtatásokkal sikerült átszervezni az eredeti felhozatalt a nyár végére.

A már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontra. Akinek nem lesz megfelelő az új időpont, az természetesen visszaválthatja majd a jegyét – májusban nyilatkozhattok majd mind a jegyek visszaváltásával, mind a napijegyek esetleges cseréjével kapcsolatban. A további részletekkel még áprilisban jövünk, addig is szeretnénk kérni türelmeteket, megértéseteket! Abban viszont már most biztosak lehettek, hogy minden jegyvásárlónk méltányos eljárásban fog részesülni!

Teljes szívvel reméljük, hogy a korlátozások hamarosan feloldásra kerülnek és augusztus végén már biztonságban összejöhetünk Orfűn. Mi ebben hiszünk, így készülünk, szóval legyetek kedvesek ti is újratervezni velünk a nyár végére, ha tehetitek!  És persze nagyon reméljük, hogy jól vagytok ezekben a kihívásokkal teli időkben! Legyetek kedvesek továbbra is betartani az egészségügyi előírásokat – és akkor tényleg már csak egy picivel kell többet várni az idei Fishingre, mint ahogy megszokhattuk! 

Kitartást és jó egészséget kívánunk nektek és szeretteiteknek!

A Fishing csapata”

Forrás: Fishing on Orfű Facebook

Kiemelt kép: Herczeg Orsolya fotója