A második születésnapját ünneplő The Bluebay Foxes zenekar először a Recorderen mutatkozott be, azóta napvilágot látott a banda első EP-je Waste címmel, és egy élő videóval is jelentkeztek. A csapat továbbra is nagy lendülettel igyekszik betörni a magyar és külföldi zeneiparba egyaránt, a frissen megjelent On My Own című számot hallgatva mi is megalapozottnak véljük törekvéseiket. Bátran ajánljuk, hogy gyertek ti is a Kuplungba május 10-én együtt ünnepelni a srácokkal!

A banda zenei világát dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás és dallamos refrének jellemzik. Március végén az Ivan and the Parazollal turnéztak, április 8-án pedig a Kensington előzenekaraként léptek színpadra a Barba Negrában.

A napokban jelent meg az On My Own, ami a zenekar szerint minden koncertjük egyik fontos pontja; kicsit elüt a többi számtól, így a közönség felkapja rá a fejét. Ez a dal lesz idén készülő nagylemezük előfutára, amit mi is izgatottan várunk.

A felvételek Ligeti Gyuri produceri felügyelete alatt készültek, a videót Bátori Gábor ‘Jim’ készítette, akivel már többször dolgoztak együtt a srácok. Lázasan készülnek a születésnapi koncertre, ahol két nagyon jó előzenekaruk lesz, és felcsendülnek majd soha nem hallott dallamok is.

Gyertek el ti is a koncertre, és ünnepeljünk együtt a rókákkal május 10-én! Facebook esemény itt.

Kiemelt kép: a The Bluebay Foxes hivatalos