Négy fős zenekar, egy testvérpár is tagja a bandának, sokan szeretik őket, de inkább a fiatalabb, középiskolás korosztály nagy kedvence és szerda este Szombathelyen járt. Melyik zenekarra gondolhatunk? Pontosan így van: a 30Y-ra!

fotó: Herczeg Ákos

A Szerda esti akusztik fellépője a híres-neves 30Y zenekar volt, akik egy könnyed koncert erejéig látogattak el megyeszékhelyünkre. Rendhagyó módon nem az aulában zenéltek, hanem bent az előadóteremben.

fotó: Herczeg Ákos

A nézőteret sörpadokkal töltötték meg, hogy valódi kocsmafeelinget teremtsenek a nézők számára. Természetesen alkoholt is lehetett venni, jó kocsmához méltóan. Beck Zoliék nemcsak a színpadnak kijelölt helyen játszottak, hanem a padok között vonulva, vagy egy asztalt „körülénekelve” is zenéltek.

fotó: Herczeg Ákos

Akárhogy nézzük, a frontemberért mind a mai napig megbolondulnak a kis tinilányok. Szerelmes pillantásokkal énekelte mindenki például a Pécsi tánctanárt. Természetesen az erősebbik nem is képviseltette magát a közönség soraiban, ők az együttes dalszövegeit jelölték meg első helyen. Várható volt, hogy egy 30Y koncertre nagyon sokan fognak menni, de ennyi emberre még mi sem számítottunk. A felállított sörpadokat mind-mind megtöltötték a nézők, de még a lelátókon is ültek.

Még jövő héten is lesz Szerda esti akusztik, a B the First társaságában. Szerintünk arra az estére is érdemes lesz bekukkantani.

Forrás: ugytudjuk.hu

Fotókat készítette: Herczeg Ákos