A légkondi is alig bírta a kiképzést a Végállomás Klub koncerttermében, ami csordultig megtelt az ír és a kelta zenét kedvelőktől péntek este. Paddy-ék ebben a hónapban kezdték el 2017-es „Riot City Outlaws” nevezetű turnéjukat a Riot City Outlaws album megjelenése után.

A turnén elkíséri őket a Fatal Error, akik második albumukat készítették el Kisszobából Nagyvilág címen. Ha nem éppen ezek a  kócos hajú srácok az előzenekar a turnén, akkor csatlakozik Rage In Peace budapesti zenekar, akik legalább olyan színesek, mint a tegnapi fellépők.

Fatal Error kellően bemelegítette a közönséget, bár bátortalanul teltek meg az első sorok, a koncert végére viszont már mindenki élvezte a ördögi hetes koncertjét. Általában kisebb színpadokon játszanak, fotósunk alig tudott mozogni a placcon.

A külföldön is ismert miskolci Paddy And The Rats zenekart Paddy O’Reilly énekes alapította Vince Murphyvel és Joey MacOnkay-val. Paddyhez hozzátartozik a 12 húros gitárja, amit érdemes az első sorokból meglesni, mint ahogyan szokatlan látni elektromos hegedűt, amely nagyon szép hangzást ad a számoknak.

Akik otthon maradtak egy Live videót is megtekinthették, amint a Végállomás Klub backstagében a koncert előtt új Join The Riot dalukkal melegítettek be a srácok.

Az énekes megjegyezte, hogy nemzetközi szerződéssel több kontinensre elfognak tudni jutni, Japántól Dél-Amerikáig és hálásak, hogy velük tartottunk.

A galériát Herczeg Orsolya készítette: