Mindenkinek Megvan A Maga Története – Egyedi Péter szólóprojektje lassan elérkezik a második lemezmegjelenéshez, melyről ma a Recorder magazinban debütált egy dal Okos, hülye címmel.

Egyedi Péter MMAMT nevet viselő szólóprojektje szép ívet írt le az egyszálgitáros demók világától az első nagyalbumig, mely tele volt izgalmas zenei megoldásokkal és feszes szövegekkel. A készülő második lemezről már nyáron kaptunk egy kis ízelítőt, ma pedig a Recorderen megjelent a – még előző albumhoz viszonyítva is – merész és zeneileg igen szabados felfogású Okos, hülye.

Egyedi Peti az első MMAMT albumban is megmutatta, hogy az akusztikus és elektronikus hangzások ötvözése még bőven tartogat lehetőségeket a zeneszerzők számára. Szélsőséges kreativitásával egy lemez erejéig könnyedén rombolta porig a stílusokba skatulyázás világát. Az Okos, hülye című dallal jótékony rombolásának újabb fázisához értünk. A magyar könnyűzenei konvenciók teljes, görcsösség nélküli felrúgásával valami teljesen újat látunk folymatosan megszületni az MMAMT projektben, melynek legújabb trackje szépen mutatja, hogy merre kalandozik jelen pillanatban a dalszerző-énekes Egyedi Péter.

A készülő második lemezről először megjelent Csikorog című dalról itt írtunk. 

Peti december 20-án, vasárnap este nyolc órától tart Facebookon streamelt támogatói koncertet, melyen vasárnap ígérete szerint elhangzik a frissen megjelent track is.

Kiemelt kép: MMAMT hivatalos Facebook oldala/Fotó: Kósa Péter