Új Péterfy Bori & Love Band-videóklip jelent meg – Száz fényév

Horváth Máté 2020. máj. 21. 0 0

2020 nyarán jelenik meg Péterfy Bori énekesnő-színésznő zenekarának Szikra című új albuma. A lemezt felvezető Száz fényév szövegét Szabó Benedek, a Galaxisok frontember-dalszerzője, zenéjét pedig a Love Band zenekarvezetője, Tövisházi Ambrus írta.

A nyolcvanas évek elejének Hi-NRG, italosdiszkó stílusában megszólaló dal egy űrből szóló szerelmes szám, melyhez Miki357 készített elegáns, látványos és friss videóklipet. A videóklip és a digitális kislemez május 19-én jelent meg, utóbbi érdekessége az, hogy a dal két verzióját tartalmazza, az űrdiszkóváltozat mellett egy merengős, lassú verzió is felkerül a digitális zeneboltokba.

A kislemezborító grafikáját ezúttal is Stark Attila, a zenekar állandó alkotótársa készítette, és a zenekar webshopjában már megvásárolható az az új karanténpóló, amelynek grafikája megegyezik a kislemezével. Ezzel egyidőben egy zenekari emblémás arcmaszkkal is bővült a zenekari webshop kínálata.

Kiemelt kép: Hivatalos videóklip

Tags: bassline, Hi-NRG, italosdiszkó, karantén, klip, Miki357, Péterfy Bori és a Love Band, Stark Attila, Tövisházi Ambrus, zene Categories: ZENE
Related Posts