Így játszott a Kispál és a Borz 1992-ben Szombathelyen

Horváth Máté 2020. máj. 21. 0 1

A Kispál és a Borz 2010-es feloszlását követően tematikus, visszatérő koncertek mellett az utóbbi időben archív felvételekkel is megajándékozza a rajongókat. Ezekből most először hallható a nagyközönség számára egy 1992-es koncertfelvétel!

A zenekar Facebook-posztban arra kéri a rajongókat, hogy nekik küldjék el Kispál-koncertfelvételeiket, mert ezekből egy archívumot szeretnének összeállítani:

„A felvételt Horváth Csaba küldte nekünk, de úgy tudjuk/halljuk, sok fiókban lapul még kazetta, minidisc, viaszhenger; viszont ha már elindult egy ilyen mozgás, szeretnénk, ha egy helyen lehetne ezeket megtalálni, és a legjobb, legérdekesebb felvételekből összeállítanánk egy archívumot. Arra kérünk Titeket, hogy ha vannak hasonló felvételeitek, nekünk küldjétek a lovasi.office@gmail.com címre, és ne tegyétek ki őket a megkeresésünk nélkül a netre, mert egy automatikus eljárás során a jogtulajdonosok hozzájárulása nélküli felvételeket a szolgáltató úgyis leszedi némi idő után. Köszi!!

A teljes Facebook-poszt itt olvasható:

Mostanában (biztos a karantén miatt volt/van idő a múltat rendezgetni) elég sok réges-régi keverőpultról készült (hm……

Gepostet von Kispál és a Borz am Donnerstag, 21. Mai 2020

Kiemelt kép: A Kispál és a Borz hivatalos Youtube-csatornája

Tags: Alter, alter-rock, alternatív, archív, archívum, Horváth Csaba, kazetta, Kispál, Kispál és a Borz, koncert, koncertfelvétel, Lovasi András, pop, Szombathely, Vas megye Categories: ZENE
Related Posts