Online lesz elérhető Radu Afrim rendezése, Az ördög próbája

Molnár Flóra 2020. máj. 1. 0 0

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata újra egy műsoron lévő produkcióját teszi elérhetővé meghatározott időre. A felvétel a Társulat Facebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján 2020. május 4-én, hétfőn este 6 óra és éjfél közt lesz elérhető.

„Radu Afrim Az ördög próbája rendezése az elmúlt évek egyik kiemelkedő szakmai- és közönségsikere. Az alkotócsapat által írt szövegen és a színészek improvizációin alapuló előadás története a szocializmus világában gyökerezik. A mára már omladozó görcsszentmiklósi kultúrotthonban egy sikeres üzletember szereplőválogatást szervez kisfia születésnapjára, jelentős pénzösszeget is felajánl a legjobb műsorszám bemutatójának. Komikus, fura történések sorozata az előadás, tele nosztalgiával és groteszk humorral, amelyben folyamatosan visszaköszön a diktatúra.” – olvasható a társulat honlapján.

Kiemelt kép: www.jegy.hu

Tags: Az ördög próbája, Erdély, internet, Marosvásárhely, Marosvásárhelyi Nemzeti Színház, Radu Afrim, Színház, Tompa Miklós Társulat Categories: SZÍNHÁZ
Related Posts