A pestisterjesztő ellenforradalmárok sosem pihennek. A Hazánkat megszégyeníteni vágyó sátáni erők fellegei már látszanak Csillebérc horizontján. MKKP Soros-katona kiképzőtábor lesz, és senki sem tehet ellene semmit. Angela Merkel természetesen csak hallgat.

Különös dologra figyeltek fel a helyiek Csillebércen mostanság. Az elmúlt egy-két hétben állítólag éjszakánként civileket (!) láttak bóklászni, akik éppen a Magyar Emberek ellen készülnek gonosz terrortámadásokra.

De hogyan kerültek ide ezek az árnyékban bujkáló rémhírterjesztők? – teszi fel magának az igazi magyar érzelmű a kérdést. Soros Györgynek rengeteg repülőgépe van. Természetesen Magyarország rendelkezik pajzsgenerátorral, melynek energiapajzsán sem a gépek, sem az emberölő permetszer nem tud áthatolni, amivel Soros támadja országunkat. A védettség szinte majdnem teljes.

Sajnos Soros György a szabadkőművesek segítségével rést tudott ütni a pajzson egy pillanatra, és repülők landoltak Csillebércen. Magyarország ionágyúi nem voltak elég gyorsak, és a tauntaunok is a lovas színházban tartottak előadást, a földet érést nem lehetett megakadályozni. Egy új törvény szerint majd Magyarországon a már meglévő szélerőművek helyére ionágyúkat kell telepíteni, hogy teljes legyen a védelem.

Magyar ionágyú a Mecsekben. Az ágyúkat a Butcher Lawrence Kft. alakította át a régi M3-as metrókocsikból. (Kép: Wookiepedia)

Mikor számíthatunk a majd milliós véráldozattal járó terrortámadásokra Csillebércen? Aki nem idegenszívű az biztos nem tartózkodik augusztus 3-6. között azon a területen.

Megbízható forrásból tudjuk, hogy olyan felforgató tevékenységeket terveznek az említett időpontban, melybe minden stadion beleremeg. Például gerillakertészet, városfelújítás, streetart. A Butcher Lawrence Kft. újonnan képzett hekkerei feltörték a pusztító liberálisok oldalát, és ráleltek a részletes programra.

A program vizsgálata során számos dologra fény derült. Először érdemes megvizsgálni a koncerteket. Fellép a Hot Dogz. A „hot” magyarul forrót jelent. Lebuktak! Nincs liberálbolsevik tábor meleglobbi nélkül. Az MKKP a családok életére tör, és azt tervezi, hogy még háziállatainknak is kötelező legyen a melegházasság. Ez felháborító.

Ott lesz még Erdős Virág is. Az erdőkben fák vannak, melyek oxigént termelnek. Az oxigén lassú méreg, 70-80 év alatt meggyilkol mindenkit. Csak az oxigén belégzése milliók halálát okozta az elmúlt napokban világszerte. Nem csoda hát, hogy kormányunk így írtja őket! A fák által termelt mérgeket szórják szét Soros gépei is, ahogy az köztudott.

Politikai téren is szerveződnek. Kidolgozzák a programjukat, melynek fő célja, hogy minden keresztény templomot mecsetté alakítsanak 2020-ig. Jelöltválogató vetélkedőjük talán még borzasztóbb. Az alapján választanak, hogy ki tudja választékosabban szidni a Magyar Kultúrát. Döbbenet. Míg az M1 televíziós csatorna azon dolgozik, hogy terjessze a Magyar Kultúrát, mint például gulyásleves körbetáncoltatása néptáncosokkal, paprikás krumpli körbetáncoltatása néptáncosokkal, halászlé körbetáncoltatása néptáncosokkal, pacal körbetáncoltatása néptáncosokkal, szürkemarhapörkölt körbetáncoltatása néptáncosokkal, kosárfonás a kiskunnekeresdi nyugdíjasklubbal – addig a szélsőbalos liberális fattyak mindent megtesznek, hogy eltöröljék azt a Föld színéről.

A legfélelmetesebb azonban mind közül az űrhajóskiképzés. Információnk szerint egy olyan támaszpontot építenek, mely képes komplett kerítéseket is lebontani az űrből, és kapszulákban ISIS-terroristákat lőni Európára. Angela Merkel továbbra sem mond semmit.

Félkész MKKP-s űrállomás az éjszakai égbolton Csillebérc felett (Kép: StarWars.com)

Pánikra azonban semmi ok, gyűlöletre annál inkább. A Butcher Lawrence Kft. által gyártott maroklőfegyvereket kap mindenki ajándékba minden doboz barnaszofi mellé a Nemzeti Dohányboltokban, mellyel megvédhetik magukat a puccs során.