Szombathelyen már ismeretes: a kulturális közegben mozgolódó fiataloknak “bájolója” van. Most elérkezett ez is: Vincze Bence, a magazin alapító-főszerkesztője és felelős kiadója is megmutatja magát, bemutatkozik a város előtt.

Kicsit olyan lesz ez a délután, mint a Gyakori Kérdések fül az oldalon, de most arról tudhatunk meg még többet, hogy mivel is foglalkozik ez a fiatal, ma-holnap tanár ember, amikor éppen nem az oldalt és kis csapatát egyengeti, milyen tervekkel kel és fekszik, mi az, amit nem mondana el máshol.

„Vincze Bence jelenleg az ELTE Savaria Egyetemi Központ magyarorosz tanár szakos hallgatója. 2016 januárja óta az f21.hu online kulturális magazin alapító-főszerkesztője, 2019 januárjától pedig felelős kiadója is. 2017-ben hozták létre társaival a Nyolc Ág Művésztábort Kámban, amely idén már negyedik alkalommal nyílik meg a művészpalánták előtt. Gimnazista kora óta próbálkozik szépirodalmi szövegekkel is, versei eddig a Pannon Tükörben, a Kulterben és a FelOnline-on jelentek meg” – olvasható az esemény fülszövegében.

2020. február 6-án minden érdeklődőt szeretettel vár a Berzsenyi Dániel Könyvtár 17 órától a jól megszokott, már sokakat szinte hazaváró földszinti előadóterembe.

Kiemelt kép: Lutor Katalin