Az ötéves Mikinek, egy püspökmolnári mozgássértült kisfiúnak ajánlja következő koncertjének bevételét a Grabovski és a Bolondok Aranya zenekar. 

f21

Február 11-én a szombathelyi B-Club ad otthont a rendezvénynek, melynek során 20 órától a Bolondok Aranya, 21 órától pedig a Grabovski zenekar csábítja majd zenéjével adakozásra a közönséget.

„Miki mozgássérült, ami következménye koraszülöttségének. Ő egy igazi Hős, aki sérültsége ellenére vidám, barátságos, cserfes és kitartóan dolgozik a fejlesztéseken és terápiákon. Mozgása szépen fejlődik, a cél az önálló járás elsajátítása, melynek elérése érdekében tavasszal átesik egy beavatkozáson. Ezt terápiák sorozata követi, mint a robotikus terápia, melynek költsége 2 000 000 forint. Ehhez szeretnénk segítséget kérni, ha lehetőséged engedi, kérlek, támogasd Mikit, hogy egy átlagos kissrác lehessen!” – írják a szervezők a Facebook-esemény leírásában.

A belépő-/támogatói jegyek minimális összege 2000 Ft, valamint a szórakozóhelyen vásárolt italok árának teljes összege is a mozgássérült kisfiú családjához kerül.

Kiemelt kép forrása:  A rendezvény Facebook-eseménye