A flylow egy elektronikus rendezvénysorozat, melynek fókusza, hogy autentikus zenei és kulturális élmények által kapcsolódhassunk egymáshoz, hátterünktől függetlenül. Válogatott helyszíneken minőségi muzsika, kreatív művészeti installációk és közös programok kíséretében ünnepeljük az életet. Hosszútávú céljuk egy olyan közösség kiépítése, melynek magja az összetartás, az elfogadás, az őszinteség és a kreativitás.

„A flylow csapata az elmúlt időszakban rengeteg művésszel és egy új arculattal is bővült. Ha kíváncsiak vagytok, miben fogunk részt vállalni, gyertek le, táncoljunk, élvezzük a művészi fotókat, és vegyetek részt a mi bővülésünk új kezdetének első lépéseiben. Legyünk érzékenyebbek és vidámabbak közösen, és tegyünk azért, hogy mindenki olyan szerencsésnek érezze magát, mint mi!” – olvashatjuk az esemény leírásában.

flylow f21

Lineup:

Andrija Jäger
Glev
Rosalcodo aka Hotter

Behopp:

1500 HUF

Helyszín és időpont: 

Mammut Tető, 2021. július 17. (szombat)

A flylow happening fellépői:

Andrija Jäger, a Minimal Art Family alapítója és tulajdonosa. Dj és Producer, a Minimal Art Family és a ФАБРИКА КЛУБ alapító tulajdonosa.

A kezdetekben tört ütemű vinyleket (drum and bass, break) pörgetett, majd a későbbiekben kialakult a mára már ismertté vált egyedi stílusa, a minimal, techno és house keveredése.

A legújabb dallamokat sokszor már a megjelenés előtt hallhatjuk szettjeiben, a kiadókkal való jó kapcsolatnak köszönhetően.

Producerként 2009 óta van jelen az elektronikus zene világában. Ezeket a számokat LIVE ACT előadásaiban hallgathatjuk meg. Stílusát saját számai szemléltetik legjobban, melyek között találhatunk minimal deep, tech, techno, de akár ambient és chill stílusú számokat is.

Az élet nem csak tánc, móka és kacagás. Szeretnénk megmutatni nektek egy másik, mondhatni új oldalát társaságunknak. Az utóbbi néhány hét nemcsak a bulizásról, de egy mélyebb, szociálisabb oldalunk megismeréséről is szólt. Elhatároztuk, hogy társadalmilag is felelősséget fogunk vállalni a nem olyan szerencsés fiatalokért, mint mi – nyilatkozta a flylow csapata.

flylow
fotó: Herczeg Orsolya
Kiemelt kép: Herczeg Orsolya | f21.hu