Az f21.hu csapata összetett műsorral készül a magyar költészet napjára és az ünnepet körülölelő időszakra. Részleteket egyelőre még nem közölhetünk, de már nem kell sokat várni, hogy az első bejelentéseket közzétegyük. Addig is, egy szavazásra invitálunk Titeket, melynek keretében szeretnénk megtudni, hogy az olvasóközösség véleménye szerint mi volt az elmúlt öt év (2015-2020) legjelentősebb, legnagyobb hatással bíró magyar verseskötete.

Az alább linkelt Google űrlapban megtalálható listával igyekeztünk segíteni Nektek a választásban, viszont, ha nem találjátok meg a kedvenceteket, bátran hozzáadhatjátok annak címét és szerzőjét az EGYÉB lehetőségnél. Egy személy több kötetre is voksolhat, viszont csak egyszer adhat le szavazatot, ezért köti az űrlap bejelentkezéshez a kitöltést!

A szavazás április 4-én, éjfélkor zárul!

!!Kérünk Titeket, vegyétek figyelembe azt a szerkesztésmódot, amit a többi kötet leírásánál is tapasztaltok, továbbá a szabad hozzáadási jogot megadva bízunk abban, hogy kulturált kiegészítésekre számíthatunk, és mindenki komolyan veszi a kérésünket!!

Ez a felmérés lesz az alapja több megjelenő cikkünknek is az elkövetkező két hétben, továbbá egy online beszélgetésnek is a magyar költészet napján.

Köszönjük szépen a kitöltőknek a segítséget!

Itt tudsz szavazni a kedvencedre:

verseskötet
Szerinted melyik volt az elmúlt öt év legjobb verseskötete?