A Scolar Kiadó is hozzá szeretne járulni olvasói tartalmas, otthoni időtöltéséhez, ezért kilencven napig ingyen letölthetővé váltak a kiadó hangoskönyvei.

90 napig ingyen letölthetővé váltak a Scolar Kiadó hangoskönyvei: Erlend Loe (Doppler), Karafiáth Orsolya (Szirén), Ungvári Tamás (A feledés enciklopédiája) és Spiró György (Álmodtam neked) egy-egy munkája. A kiadó ezzel szeretne hozzájárulni olvasói tartalmas, otthoni időtöltéséhez – írja a litera.hu.

Karafiáth Orsolya a függés lélektanát járja körül novellafüzérként is olvasható családregényében. Az első pillantásra lazán összefűzött emléktöredékek sorának ható, ám valójában szinte mániákus tudatossággal megszerkesztett történet három generáció nőtagjainak életén keresztül mutatja be, miképpen cipeljük tovább a korábbi nemzedékek, anyáink terheit, szorongásait és függőségeit egy olyan világban, ahol a gyerekek éppúgy nem számítanak, mint a férfiak… Karafiáth Orsolya 2017-ben megjelent, negyedik regényéből hangoskönyv is készült Petrik Andrea előadásában.

Az ajándék hangoskönyvek az alábbi képre kattintva elérhetők:

Forrás: litera.hu

Erlend Loe a magyar olvasók körében is méltán népszerű Dopplertrilógia első kötetében a szabadság kereséséről, a határok feszegetésről, sőt azok átlépéséről ír, fantasztikusan kifinomult humorával pedig feltárja az odavezető utat kísérő ellentmondásokat is. A regényt Rudolf Péter színművész előadásában hallgathatják meg.

Spiró György Álmodtam neked című novelláskötete 1987 óta többször is megjelent, és igen népszerű volt az olvasók körében. A bevallottan életrajzi elemeket tartalmazó novellákat az írótól megszokott éleslátás és fanyar humor jellemzi. Spiró György népszerű munkáját a szerző előadásában hallgathatják meg.

Ungvári Tamás történelmi egypercesei a számkivetettekért, a feledésre ítéltekért perelnek. A feledés enciklopédiájának történetei a szerző előadásában hallhatók.