Január 17-én a Mika Tivadar Mulatóban telt ház előtt mutathatta be első nagylemezét a budapesti Grabovski zenekar. Vendégként a Kései Kitérő érkezett.

Az estét a Kései Kitérő kezdte fél kilenchez közelítve; az alternatív rockot játszó zenekar nagyszerű hangulatot teremtett meg a Mika Tivadar Mulatóban, ahol a színpad előtti rész szép lassan megtelt. Mire kilenc órához érkezett a fellépés, már csordultig volt a 150 férőhelyes terem. Negyed tíz környékén lépett színpadra a Grabovski zenekar, akik 2016-os fennállásuk óta első alkalommal mutathattak be nagylemezt. A garage, indie, beat, alter zenében mozgó banda már hét hónapja nem koncertezett a fővárosban, főként a dalok írására koncentráltak, aminek igencsak minőségi eredménye született. A Szevasz életem nyolc tételbe sűríti, hogy mi történt a srácok körül az elmúlt időszakban, és mindenki kíváncsian várta, hogy élőben is hallhassa az új dalokat.

A jól megszokott bensőséges Grabovski-hangulatot pedig vendégfellépők színesítették, például a Szalvéták és a Szevasz életem című daloknál Lee Olivér, a Visszarajzolnám-ban pedig Bodor Áron adott plusz hangzásvilágot a számoknak.


Herczeg Orsolya galériája


Kései kitérő:

Grabovski: