Újabb izgalmas hírösszefoglalóval jelentkezünk, melyben a popkultúra világának legfontosabb történéseit gyűjtöttük össze.

Újabb premierek csúsznak a járvány hatására

A hvg.hu arról számolt be, hogy három várva várt produkcióját is elhalasztotta a Disney. Az új Avatar– és Star Wars-filmek bemutatóját egy évvel csúsztatták, az élőszereplős Mulan pedig jelenleg egyáltalán nem rendelkezik bemutatási dátummal. James Cameron régóta halogatott alkotása, ha minden jól megy, 2022 decemberében érkezik a mozikba, a Star Wars pedig 2023 ugyanazon hónapjában kerülne a filmszínházak palettájára. Reményeink szerint a Mulanról is hamarosan tájékoztatnak minket a döntéshozók, és nem halasztják el évekkel a film bemutatását.
Ti a felsoroltak közül melyik Disney-munkát várjátok a legjobban?

Nem láthatjuk idén a Tenetet

Sajnos nem az előbbi volt az egyetlen rossz bejelentés a filmrajongók körében. Az Index értesülései szerint a Warner Bros levette a premierjei listájáról a Tenet című titokzatos Christopher Nolan-filmet, ráadásul úgy, hogy nem jelentettek be új dátumot. Ez nem csak a türelmetlen rajongók számára rossz hír: a mozik nagyon nagy reményeket fűztek a nyár legnagyobb blockbusteréhez, mivel abban bíztak, hogy Christopher Nolan munkája rengeteg látogatót csábítana a megviselt filmszínházakba. Bár a növekvő fertőzésszám miatt a mozis bemutató egyelőre lehetetlennek tűnik, a Warner megígérte, hogy nemsokára be fogják jelenteni a tervüket a filmmel kapcsolatban.

Kiderült, mikor mutatják be a The Walking Dead elmaradt évadzáróját

A Puliwood számolt be arról, hogy október 4-én kerül ismét a képernyőre a The Walking Dead, legalábbis az elmaradt 16. rész biztosan. A járványhelyzet miatt kényszerpihenőre kellett mennie a stábnak, ezért nem tudták befejezni az évadzáró 16. rész utómunkálatait. Ezt a helyzetet azzal küszöbölték ki, hogy az előző, a 15. epizód zárta a széria kilencedik etapját, már amennyiben érdemben ezt tehette. Most végre kiderült, hogy nemcsak egy rendes befejezést kapunk a kilencedik évadhoz október 4-én, de 2021 elején bemutatják a következő szezont is, ami hat résszel hosszabb lesz a megszokottnál, azaz 22 epizódból fog állni. Ti várjátok már, hogy folytatódjon a The Walking Dead? Vagy ti is úgy érzitek, mint sokan, hogy a sorozat már elvesztette régi varázsát?

Ryan Gosling és Chris Evans közös filmben szerepelnek majd a Netflixen

Az Index értesülései szerint a Netflixen készítik a következő filmjüket a Russ testvérek, akik olyan alkotásokat rendeztek az elmúlt években, mint a Bosszúállók: Végjáték, vagy az Amerika Kapitány: A tél katonája. A nagyszabású produkció nem kevesebb, mint 200 millió dollárból fog készülni, ami a Netflix eddigi legnagyobb költségvetésű alkotása lesz. A The Gray Man forgatókönyve Mark Greaney regénye alapján készül. A történet egy Court Gentry nevű (Ryan Gosling) ex-CIA ügynökről szól, aki karriert váltott és már bérgyilkosként dolgozik. Őt próbálja élve vagy halva elkapni egy másik CIA ügynök, Lloyd Hansen (Chris Evans). A rendezőpáros egy komplett univerzumot szeretne felhúzni Gosling figurája köré, vagyis ha jól szerepel az első rész, akkor még számolhatunk a színész által alakított bérgyilkossal a Netflixen.