Petruska András zenészt kértük meg elsőként, hogy teljesítse új kihívásunkat, vagyis – hozzon egy kis hangulatot a vasárnap estébe – állítson össze egy rövidke videót, amelyben nincs szó se karanténról, se vírusról, hanem csak és kizárólag a zenéről, annak viszont a legjaváról!

András örömmel tett eleget kérésünknek, hiszen jelképesen beengedett minket otthonába, gitárt ragadott, és egyszemélyes zenekart alkotva három dalból készített nekünk egy egyveleget.

A videóban elhangzó Híd-ének és Szent Gellért tér című dalok szerzője egyébként Petruska András és Babarci Bulcsú, míg az A ház című dalnak András mellett Bársony-Németh Péter. Utóbbi dalhoz nemsokára új videoklip is érkezik!

András 2016-ban megjelent Kapunyitó című albumján szerepel a Miért pont én? című dal, amelyhez viszont nemrég új klip készült, ennek kapcsán megjelent interjúnkat itt olvashatjátok!

Régi dal új köntösben! – Petruska interjú

Petruskával – a veszélyhelyzet idején – egyébként Facebook-oldalán is találkozhattok, hiszen zeneszerető közönségét szobakoncertekkel lepi meg.

Kiemelt kép: Petruska Facebook-oldala