November 27-én az Instantban együtt énekelheti a közönség a zenekarral a legújabb, Az idő is késik című GranCanada dalt.

A zenekar egy éve hozta ki Fénytörés című első nagylemezét, ami után idén sem pihentek, videoklip és live session is jelent meg az év első felében, augusztusban pedig videóval kísérve érkezett legfrissebb daluk a Blitz, amit most Az idő is késik követ.

Az utószezon hangulatot és a folyamatos koncertezést próbáltuk vizuálisan is megfogni, a klipért ismét Balsay Dorina felelt, aki az egész nyarat végig buszozta velünk és közben folyamatosan videózott. Nagyon sok helyen tudtunk játszani, Pontoon, Dürer Kert, Monyo Land, Kobuci, Várkert Bazár Budapesten, de szerencsére a fővároson kívül is nagyon jó helyekre jutottunk el.

Az klip pedig ebbe repít vissza minket, és reméljük, hogy a hallgatókban is felidéz majd kellemes nyári élményeket, akár olyat, amiben mi is szerepet kapunk, akár tőlünk teljesen függetlent is. – zárja gondolatait a zenekar.

Aki szeretné a legújabb, Az idő is késik tracket a zenekarral énekelni, annak a következő alkalom november 27, amikor a GranCanada a III. születésnapját ünnepli az Instant falai között, a Flanger Kids-el kiegészült estén.
Nem csak élőben hallhatja a közönség az új dalt, de a korábbiakat is fúvósokkal, vokalistákkal és perkával kiegészülve adják elő. Ígéretük szerint a színpadon lévő 10 ember mellé még különleges látvánnyal is készülnek, így nem érdemes kihagyni az egyetlen egyszer, a GranCanada 3. születésnapján látható műsort.

Fotók: Szollár Zsófi