Szívhangok a sötétben – Eticatt dalpremier!

Horváth Máté 2020. máj. 12. 0 0

Az elmaradó koncertszezon miatt felszabaduló időben a hazai zenészek is próbálnak új, többnyire online utakat találni az önkifejezésre. A karanténklipek és a „home concert” műfaj felfutása az Eticatt-re is hatással volt – az elmacskásodott zenészek az otthon magányában felhörpintettek egy pohárkával, majd két nyújtózkodás között összedobták a melankolikus-odalépős Szívhangot.

A tavaly megjelent Újvilág EP után újra alkotói folyamatba kezdett a szombathelyi zenekar. Gőcze Gergő exdobos visszatérésével új fejezet nyílik a Eticatt előtt, melynek első felvonásaként Sötét EP projektcímmel új dalok írásába vágott a macskabanda. Ezek közül elsőként a Szívhangot hallhatjuk, mára már nem ismeretlen karanténklip formátumban. A dal a progresszív- és hard rock műfajait, valamint már-már metálos stílusjegyeket vegyítve vezet el a melankólia és a vágyakozás lelki gócpontjához.

Ha nem akarsz lemaradni az Eticatt további megjelenéseiről, kövesd a zenekar Instagramját és Facebook-oldalát!

Kiemelt kép: Eticatt YouTube-csatornája

Tags: dal, dalpremier, Eticatt, Eticatt zenekar, Gőcze Gergő, karanténklip, odalépős, Rock, Sötét EP, Szívhang, zene Categories: ZENE
Related Posts