Ha hétvége, akkor őrült koncert a Végállomás Klubban! Szombat este az Alvin és a Mókusok látogatott a szombathelyi szórakozóhelyre, akiket két előzenekar előzött meg: a nyitó zenekar a No Last Page volt, majd utánuk, nagyjából kilenc előtt nem sokkal a Harrisons pörgette fel a közönséget. A feltörekvőben lévő hatfős zenekar kíséri végig Alvinékat a RENDET A FEJEKBEN lemezbemutató turnéjukon.

A helyszín már a Harrisons koncert végére majdnem megtelt, de kint még legalább kétszer annyian vártak a bejutásra, így erősen éreztem a teltház illatát. Nem volt alaptalan a feltételezésem, hiszen a teremben csakhamar meg sem lehetett mozdulni, mindenki csak a kezdést várta. Majd amikor a tér fényárban borult hatalmas hangzavar támadt; egy emberként ordított fel a közönség, hiszen színpadra lépett a főzenekar, az Alvin és a Mókusok!

A banda felváltva játszott régi és új dalokat. A koncert sajátossága az volt, hogy a közönség Facebook-on szavazhatta meg, milyen dalokat akarnak hallani. Fantasztikus hangulat volt, kicsit mintha egy családi verekedésbe pottyantunk volna. A pogoban vigyáztak egymásra az emberek, nem volt ideje senkinek padlót érni, mert már öt kéz kapott utána, nehogy nagyobb baj legyen. A koncert vége felé Alvin nagy bejelentést tett: A jövő évben a 25. évét betöltő zenekar az őszi-tavaszi turnén összesen 25 helyszínen fog fellépni, ebből 12 külföldön lesz. Viszont a maradék 13 között szerepel Szombathely neve is! Ennek köszönhetően jövőre is találkozunk velük, szóval vigyázzatok, nehogy elkopjon addig az az alcélbetkós bakancs!

A galériát a cikk szerzője készítette: