A pszichedelikus rockot játszó zenekar 2014-ben vált igazán ismertté, miután megnyerte az Index dalversenyét az As If You Could Mess This Up című kislemezükön található Single Switcheroo című számukkal.

A banda nemcsak itthon, hanem külföldön is elnyerte a közönség tetszését, hiszen sikerült megnyerniük a Deezer tehetségkutatóját, ahol a végső döntőben a hallgatók őket választották a legjobbnak. Első nagylemezük 2014-ben Supersonic Overdrive címmel jelent meg.

Az új lemezen tíz szám található. Nóvé Soma, a zenekar énekese az Indexnek adott interjúban azt nyilatkozta, hogy ebbe az albumba mindent beletettek. Ez érezhető is a hangzáson, az előző lemezhez képest érettebb, többféle műfaj hatása is megfigyelhető rajta. Az énekes említi az interjúban például az afrikai blues, a krautrock, és a népzene hatását. Hozzáteszi, hogy kifejezetten szerette volna ötvözni a különböző hangzásvilágokat a lemezen. Ének tekintetében a Chet Baker, Frank Sinatra és Kaláka is adott neki ihletet, illetve olyan filmek, mint a Taxisofőr és a Kill Bill is inspirációként szolgáltak. „Baromi érdekes volt megnézni, hogy ezek a dolgok hogyan hatnak együtt.” – mondta Nóvé Soma az Indexnek.

A lemez meghallgatható a zenekar Youtube csatornáján, illetve 9 Euróért megvásárolható a Bandcamp oldalukon :

Az Instagram oldalukon megtekinthetőek továbbá a Nóvé Soma által, a dalokhoz készített grafikák.
November 25-én pedig hallhatóak lesznek élőben is az A38 hajón, ahol a zenekar bemutatja a lemezt.