Az elővételi jegyek már nagyon korán elfogytak, tehát a teltház garantált volt Győrben. Mi már a kapunyitáskor, – pontosan este hétkor – a végtelen sorban álltunk, és sok ember bánatára a helyszínen ekkorra már jegyet venni sem lehetett.

img_4453
fotó: Herczeg Orsolya

Kezdés előtt a backstageben megismerkedtem a bandatagokkal, akikkel lazán elbeszélgettem az időt, a srácok nagyon közvetlenek voltak mindenkivel, így nem hiába a nagy imádat a közönség részéről. Nyolc előtt pár perccel már a színpad mellett várták, hogy egészet üssön az óra, és felpörgethessék az estét.

A közönségnek nem kellett sok idő… Pár perccel a kezdés után már ment az ugrálás, headbangelés, és a koncert vége felé már mindenki rázta a rockra magát. Rendkívül leizzasztottak engem is, folyamatosan fent tudták tartani a figyelmem, és a gép már-már majdnem magától készítette a képeket. Fantasztikus érzés volt ilyen mélyen bekapcsolódni a koncertjükbe, egyszerűen hihetetlen módon magukba szívják a közönséget.

Fotó: Herczeg Orsolya

Miután megkapták a vastapsot a nagyérdeműtől, folytatták a jókedvű időtöltést, amelybe másokat is bevontak. Egy ilyen ütős koncert után – fogalmam sincs, hogy bírják ezt -, de még volt energiájuk az állatkodásra, többek közt bevásárlókocsi elkötésére, parkolóházban focizásra, és raklapon rollerezésre is. Mozgalmas estét biztosítottak nem csak nekem, de mindenkinek, aki három méternél közelebb került hozzájuk.

Ez a győri kiruccanás volt a 11. turnéállomásuk, még két koncertjükre fogjuk őket elkísérni, mégpedig Ajkára a Rakétába, és Szombathelyre a Végállomás Klubba! Ha tombolni akartok, gyertek ti is! Több infó a koncert-trilógia után, ne hagyjátok ki!