Ska, punk, hard rock, Eye of the Tiger, Petőfi Sándor… Ha kíváncsi vagy, hogy ez mind hogy szerepelhet egy lemezen, hallgasd meg a Csavargót!

A BAD HABIT zenekar 2013 végén alakult meg egy debreceni kertesház nappalijában a gimnáziumi barátságok kezdetén, 2017 tavaszára pedig elérte jelenlegi felállását. Most – többek között – minden bizonnyal a Csavargó című új lemezük dalait is hallhatjuk az elkövetkezendő koncerteken. Egy rendkívül sokszínű anyagot hoztak le a srácok; a poposabb daloktól egészen a kemény metálos elemekig terjed a skála. Előfordul, hogy a skás fúvósokat hallunk dobokkal ötvözve. Máskor tagadhatatlanul rockos gitárszólók, rapbetét, slap basszusgitár, szóval, itt tényleg minden van.

A zenekar 2016-ban megnyerte a Szobrock Tehetségkutatót, és felléptek az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében Budapesten. A döntőben való megmérettetést megismétlik 2018-ban is, amit ezúttal a szarvasi Dobbantón küzdöttek ki maguknak. Ma a zenekar már három  kislemezzel és három  single megjelenéssel rendelkezik, amikhez nyolc videóklipet is forgattak, valamint zenéjük megtalálható az összes fontosabb zenei megosztó oldalon. Nem csak online, de élőben is egyre aktívabbak: felléptek már a Fish!, a Cloud9+, az Ocho Macho, az Action és a Sex Action zenekarokkal olyan helyeken, mint pl. debreceni Hall, Roncsbár. A zenekar az utóbbi másfél évben elkezdte bejárni az ország klubjait és fesztiváljait.

Az anyag címadó – és talán legtökösebb –  , egyben utolsó dala a legjobban összerakott, legkoherensebb szám az albumon, biztos koncertpörgető szám. A zenekar pofátlanul fiatal és tele van energiával, ha hasonló partyszámokat tudnak a későbbiekben is írni, biztos helyük lesz a hazai bulizenekarok sorában.

Az album spotifyon kívül elérhető még a Deezer, Google Play és Itunes platformokon.
Ha felkeltették az érdeklődésed, legközelebb itt találkozhatsz velük.