A Cheatday című számával bemutatkozó banda, a Cowokers nem sok pihenőt hagyott magának sikeres bemutatkozása után. A fiúk máris új dallal jelentkeznek, amely ugyancsak fülbemászó indiepop slágernek ígérkezik.  A szokásos hangulat, hangzásvilág mellett azonban egy érdekes témával és zenei csavarral fűszerezték meg stílusukat. Hogy mi ez az újítás? A Your Lover Is A Sadboy című dalukból megtudhatod…

Juhász Mártont (ének), Maier Pétert (gitár) és Pintér Kristófot (dob, basszus) magába foglaló zenekar ezúttal Munding Mártontól kapott segítséget a Your Lover Is A Sadboy című dal koncepciójához és szövegírásához. Marci neve sokak számára ismerős lehet, hiszen az ország egyik legkiválóbb slam poetry alakjáról beszélünk. Nem meglepő tehát, hogy a Szén Benjivel közös alkotása ihlette meg a fiúkat. (A dalt inspiráló slamet itt meghallgathatjátok.)

A Coworkers zenekarban a szórakoztatás és az elgondolkodtatás arányos vegyítése szinte már védjeggyé vált. A tőlük megszokott módon komoly témákat, mély gondolatokat könnyen emészthető formában, kellő öniróniával és lazasággal tárnak elénk. Fontos számukra az, hogy bárki azonosulni tudjon a mondanivalójukkal, s ezt tapasztalataink alapján mindig el is érik. A hangulatos indiepop mellett a zenekar a hiphop irányába is kacsintgat az új dalba beépített autotune hangzásvilággal. A bandának ezúttal is sikerült egy olyan slágert megalkotnia, amely jó darabig nem megy ki majd a fejünkből.

Az új dalt, amelyhez a borítót ismét Habony Dalma készítette, itt meghallgathatjátok: