A klippel a zenekar a mindent behálózó internetfüggőségre reflektál, amikor bármi is történik az életben, mindenki azzal törődik, hogy jó képet sugározzon magáról a social mediában. A twentees legközelebb az A38 Hajó tetőteraszán játszik június 27-én a Madrapurral.

A twentees év elején jelentette meg Y-sztorik című kislemezét, amelyen a generáció különféle problémáival foglalkozik. Ezen az EP-n szerepel a most klipet kapott Jelen, múlt, jövő című dal is, melyet Balázs Konrád, a zenekar frontembere kommentál: „A dal az internetfüggésről szól, a klippel is erre reflektálunk. Folyamatosan azon görcsölünk, hogy a social mediában jó képet alakítsunk ki magunkról, még akkor is, ha amúgy gázok vannak az életünkben. Nem baj, ha elvesztünk valakit, belemosolygunk a kamerába és megyünk tovább.

 

A klipben is tulajdonképpen ez történik, egy groteszk, az alsókategóriás horrorfilmekre hajazó videóval. A klipet a Klipszemle-jelölt Good Boy rendezője, Buday Dániel és Szilágyi Máté készítette. A twentees legközelebb a Madrapur társaságában játszik az A38 Hajón június 27-én.

Korábbi interjúnk a twentees énekesével:

Bandaportrék 8. – „Nincsenek könnyű helyzetben a vidéki zenekarok” – Twentees

Kiemelt kép: Twentees hivatalos